Prettymom Kızlar normalde 8-8 buçuk gibi gece uykusuna geçerdik bir haftadır 9-9 buçuk gibi geçiyordu. Bugün de 7:45 de uyudu tekrar uyanırsa direkt yatırayım mi yoksa biraz bekleyip öyle mi uyutayim. Benim kafam yine karıştı bir düzen tutmadı ya şu uykular 🥴
Lulemom Prettymom geri yatırmalısın. Uyanınca kaldırırsan daha geç saatte uyur. Ki bence gece uykusuna geçmiştir zaten. Devam ettir uyanırsa
leopar Prettymom zaten saati şaşmış eğer uyutmaya devam ederseniz daha erken saate güne başlar ve bu daha kötü bence biraz oynayın yorulsun tekrar gece uykusuna geçer
Prettymom -civcivlerim- evet erken normalde 8 buçuğu buluyorduk bugün böyle oldu anlamadım sabah bir uykusunu cok kısa uyudu sanırım o yüzden sabah kacta kalkar hic bilmiyorum dun 9dan sonra uyudu sabah 8 olmadan uyanmıştı ben de ondan tereddütte kaldım çok erken geçti gece uykusuna diye
Lulemom Prettymom benim bebeğim 7 aylık.en geç 8 de uyuyor. Genelde 7 de uyur. Sabahta 7 de uyanır. Hatta dün dayanamadı 6.5 da uyudu. Sabah yine 7 de uyandı.
Prettymom Lulemom gece uykusu uzun o zaman dün benim kız 9 saat uyku yaptı gece arada uyanip emmelerle birlikte. Daha 3 buçuk aylık galiba gündüz uykusu çok olduğu için gece daha kisa uyuyor. Gündüz yeterince uyumazsa gece de az uyur diye korkuyorum ben açıkçası 🤔
Busrayksk89 Bebeginiz uyuyup uyandikdan sonra tekrar uyumak istiyosa uyanik tutmayin sizin ki kac aylik bu arada
Prettymom Busrayksk89 uyandı bu arada emip geri uyudu gece uykusuna geçmiş büyük ihtimalle ben de dokunmadım o yüzden 😄
Lulemom Prettymom yani bence gece için 9 saat az. 11-12 saat uyumaları gerek. Hatta küçükmüşte seninki. 7 de uyuyp sabah 6-7 gibi de uyanması lazım. Gündüz fazla uyutursan da gece uykusundan çalar. Ayına göre uyku saatlerine bi bak istersen. Fazla uyursa uyandır gündüzleri
Busrayksk89 Prettymom iyi yapmissin uyumak istiyosa zorlamayin bu zamanlar zaten çoğunlukla uyuyolar birak uyusun sende keyfine bak 😄