[silindi] Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 4,5 aylık emerken memeyle birlikte baş parmağını da ağzına alıyor ve emiyor son zamanlarda bunu çok sık yapmaya başladı nasıl vazgeçirebilirim sizin bebekleriniz de yapıyor mu aynısını?
Birsen458 [silindi] bu durum bizde de var 6aylık olacağız parmak emiyor ve vazgeöiremiyorum. Alışkanlık olur diye de korkuyorum 😟
[silindi] Elini tutup çıkarıyorum tekrar alıyor ağzına çıkarıyorum tekrar alıyor 😂 elimle elini tutunca da kızıyor🙈
AyseDuruu @[silindi] benim kızımda yapıyo onu arada elini hafifçe gülümseyerek çekiyorum sonra öpüyorum sokmuyo daha ama memeyi bıraktığı an eller ağızda yapabilse iki elini birden sokacak doktorumuz normal dedi müdehale etmiyorum bende emerken yaparsa dediğim şekilde yapıyorum
[silindi] AyseDuruu anladım canım. Normal zamanda yapınca ben de müdahale etmiyorum ama memedeyken sıkıntı oluyor :)) çok alemler ya bi de sevimli oluyorlar yaparken of
[silindi] Birsen458 memedeyken de emiyor normalde de. Doktorlar dert etmeyin kendi bırakır diyor. Ben bazen elini çekip emzik veriyorum ama salyalara dayanamayıp🤦🏻♀️😂
AyseDuruu @Medmama mideleri bulanıyo parmağı biraz fazla sokunca emzik alıyosa bebeğiniz emzik verin benim kızım almıyo malesef
[silindi] AyseDuruu normal zamanda zaten emzik verip geçiştiriyorum bazen ama memedeyken yapınca emzik çözüm olmuyor🙄🤷🏻♀️ Yeni huy edindi çıldırıcam😅
[silindi] Aysglarslan yalnız değilmişim baya varmış yaşayab😅 sürekli çekiyorum elini sürekli alıyor emerken savaş halindeyiz. Hem memeyi hem parmağı aynı anda emmekten ne zevk alıyor bilmem🤔
Birsen458 [silindi] bizimki emzik de kabul etmiyor 😟 o yüzden müdahale etsem de maalesef vazgeçmeyecek gibi duruyor zamana bırakmak en doğrusu 🙄