Oglumunannesiyim https://imgyukle.com/i/EKs8eQ 5 buçuk aylık bebeğimin yanağı 2 3 gündür kızarık alerji mi acaba bişey mi dokundu bı doktora gitmeme gerek varmı başına gelen varmı kendiliğinden falan mı geçer acaba
Berna2121 Buy Oglumunannesiyim büyük ihtimalle alarji doktora gidin test yapar çıkarlar neye var neye yok
Linosh Oglumunannesiyim alerji değil gibi atopik dermatit cilt olabilir ara ara geçiyor dimi kızarıklık
Berna2121 Oglumunannesiyim sağlık ocağı yapmıyor eğer bulunduğunuz şehirde immünolojik alarji doktoru olması lazim
Arslangkce Oglumunannesiyim çocuk gastroenteroloji bölümü test yaptı bize fakültede. Ama bazı yerlerde özel hastanede çocuk Dr lari yapıyormuş.
Oglumunannesiyim Nisanida Ozge251021 Linosh Arslangkce peki dış çıkarırken kızarıklık olur mu yanak ta bilginiz varmi
Linosh Oglumunannesiyim evet atopik cilt kremleri var sadece yuzundeyse yüzüne sürüyorsunuz bazılarının vücutta da oluyor. Acil durum yok
Oglumunannesiyim Ozge251021 neyin fotoğraf ini atayım anlamadım da🤦😄kusura bakmayın 🙈😇 diş mi kızarıklık mi yanaktaki🤔😆
Ozge251021 Oglumunannesiyim kuzum 😁 ben başkası sordu zannettim tekrardan o kızarıklığı diş yapmaz alerjisi var bebeğinizin alerji doktoruna götür