Tgba94 Kızlar 3 aylık kızım 6 gündür kaka yapamıyor ve gazı çok kokuyor. Zeytinyağı sürdük, ılık banyo yaptırdık, masaj yaptık yok yapmıyor. Napabiliriz?
Kuzeymiram Tgba94 cay kasigi zeytin yagi icirebilirsin kabizsa cnm. Gsz icinde ayaglarimi ileri geri ve bisiklet hareketleriyle cikarabilirsin
Aselemine27 Tgba94 çay kaşığıyla zeytin yağı ver canım yapar benim kızımda öyle artık 3 4 günde bi yapıyor kabız olmazsa sorun degil yapamazsa ağlar huzursuz olur ztn keyfi yerinde ise endişe etme normal
Prensesannesiii26 Tgba94 kakası katı değilse kabızlık değil bu endişe etme sadece anne sütü alıyorsa sekiz hatta on güne kadar normal yapmaması aç karnına bir çay kaşığı zeytinyagi verebilirsin prebiyotik damla kullan mutlaka maflor kullanabilirsin baya etkili bağırsakları kaka dolu olduğu için gazının çok kötü kokmasi normal büyük kızımda öyleydi şimdi küçük kızımda aynı her gün sabah ve akşam olmak üzere karnını ayak altını yağ ile masaj yap karnını ve ayak altlarını sıcak tutmaya çalış poposuna herhangi bir müdahalede bulunmamaya çalış masaj yap devamlı
BuseBlt Tgba94 biz mama kullanıyoruz, kabızlık olunca mamaya koyup veriyorum emiyorsa çay kaşığıyla verebilirsiniz
Ayazbeyinannesi Tgba94 sadece anne sütü aldığı için 10 güne kadar normal kabul ediliyo canım 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin ben öyle yapıyodum en fazla 5.gün yapıyodu