Ceyloo0625 Arkadaşlar bebeğim 4 ay 7 günlük . Birkaç gündür kakası yeşil . Normal mi acaba ? Mesela az önce açtım altını yeşildi yaptığı kaka. Altını acarken normal kahverengi yaptı.
Ecrininannesi58 Ceyloo0625 benim kızımında iki aylıkken yeşildi sonra araştırdım benim yediğim şeylerden oluyormuş iki gün yemedim normale döndü ama bildiğim kadarıyla d vitamini kullanıyorsanız oda yeşil yapıyormuş tabi eger kaka mukuslu degil ise
miraninannesi07 Ceyloo0625 bebeğinizi emziriyorsaniz ve ön sütü fazla aldıysa da yeşil kaka olur yada laktozu sindiremediği zorlandığı zamanlarda da kaka rengi yeşil olabilir 😊
Ceyloo0625 Ecrininannesi58 d vitamini hep kullanıyordum da birkav gündür hem çok huysuz hem kakası yeşil anlamadım ki 😂
Ceyloo0625 Melesss yaaa benimki acayip huysuz durmadan damaklarink kasıyorum salya çok akıtıyor acaba diş olabilir mi😂
Ceyloo0625 miraninannesi07 valla bilmiyorum nedendir bağırıp duruyor 😂çok akiliyydi iki gündür delirmis gibi atak mıdır nedir
Yenigelinnur Ceyloo0625 duş sırasında bu aralar biraz daha özen gösterin kulağına su gelmesin . Bi enfeksiyona bağlı değilse sıcak uygulamanızı öneririm ama bi doktora görünmekte fayda var tabi
miraninannesi07 Ceyloo0625 büyüme atagi olabilir ama stres yapmayın yeşil kaka bir sorun değil her bebekte zamam zaman olabiliyor 😊