Simaykus 1 haftadır meme reddi yaşıyorum sadece uykudan ilk uyandığında alıyor onun harici asla tutmuyor ne kadar aç olursa olsun almıyor beraber duş denedim hr yolu denedim yok aşan varmı bu ataktan sınra
Cihangirberna Simaykus benim oğlumda 2 aylıkken başladı şu an 4 aylik ancak aştık diyebilirim şimdi bile meme bağımlısı Bi bebek değil uyurken istiyor uzun uzun emiyor ben biberon kullanmıyordum zaten emzik kullanıyorduk hemen biraktirdim
Neslihan1903 Simaykus 5 ay uğraştım aşamadım her yolu denedik emzirme uzmanı dahil bende 9. Ayına kadar sağdım verdim geceleri emzirdim olmayınca olmuyor bir çocuk doktoru görsün mutlaka
gzmarda merhaba benimde 3,5 aylık ikizlerim var 1 aydır uğraşıyorum hala emmiyorlar ne oldu anlamadım duş hariç herşeyi denedim çözüm bulamadım
Simaykus gzmarda bizde 2ay 22günlüğüz yani perişan etti beni normaldeki meme aşığı bir çocuktu memede uyurdu çoğu zaman pozisyonu aldığım an çığlık çığlığa
Simaykus Cihangirberna işin ktü tarafı ne emzik ne biberon kullanıyoruz sadece çok çok nadir uykuya geçmesi kolay olsun siye emzik veriyordum ki alışkın değildi onada
gzmarda aynı şeyi yaşıyoruz emzirme destek sistemi denemeye çalıştım ama memeyi veremediğim için onuda kullanamadım ikiside meme görünce çığlık çığlığa ağlıyor
Simaykus Cihangirberna ay geçiçi olsun çok üzülüyorum bi dönem memeden alamıyordum şimdide istemiyor çıldırmamak elde değil
Neslihan1903 Simaykus emzirme sıkıntısı olabilir dil bağı olabilir ağzında emmesine engel bir sürüm olabilir
gzmarda doktorda gördü çok şükür bi sıkıntıları yok ama memeyle dertleri ikiz olduğu için düzenli sağamıyorumda fırsat bulup