Busraaabt Merhabalar besin alerjisi olup diyet yapmayarak alıştırma yapanlar var mı? Sonrasında neler oldu deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bebegimicin1 Busraaabt alerjisi olan bebeğe yedirerek alerjisini geçiremezsiniz cilt tepkiliyse cildi kızarır egzamaları olur şoka girebilir laerji önemlidir bazen ölümle bile sonuçlanabiliyor diyet yapmak zor 16 ay boyunca diyet yaptım 8.9 ay kadardır diyet yapmıyodum am. 2. Bebeğiminde besin alerjisi olduğu için tekrar diyet yapacağım bebrğin huzursuz olur ağlar uyuyamaz olur brnşm oplumteşhis konulasıya kadsr sırtı yğxğ bacakları her yerinde vardı egzam ayarum yraaları yüzğne sırtının üste yatamıyodu uyuyamıyodu tecrübeli oldugumdan 2. Çocugumda daha çabuk fark ettim diyete başladım şimdilik süt ürünleri ve kırmızı et
Busraaabt Çok ağır belirtimiz olmadı 2 kere kakada kan maalesef😔😔, alerjik bebek annesi bir arkadaşım yoğun belirtilerimin olmadığı için diyet yapmamamı aşılacağını söyledi. Test yaptırdınız mı acaba, bebeğim 4 aylık@Busraaabt#19337052