babyandmom1 bende çok ağladım inanın sinirlendim insanız neticede ama içimden hep ben bi anneyim ben bir anneyim dedim durdum sürekli ağladı deli gibi hiçbişey yapmadım öyle baktım durdum ona tek yapabildiğim alıp kucaklamak öpmek oldu kendini attı kucağımdan onu da istemedi yere bıraktım öyle ağladı durdu kendinden geceli gündüzlü 2 hafta rahat böyle sürdü banyo olamadım tuvalete gidemedim yemek yapamadım çoğu zaman çok zordu çok iyi anlıyorum. Ağladığında sürekli değiyik bişeyler bulup ilgisini çekmesini istediğim şeylerle yatıştırdım ağlamasını. Mutfak çekmecelerini karıştırmasına izin verdim giysi dolabımı alt üst etti sonra örgü poşetimi verdim onlarla oynadı tencere tava verdim eline onların içine top koyduk döndürdük saçma sapan bi sürü şey yaptım böyle böyle geçti gitti şimdi onun meyvesi heralde dengesini yavaş yavaş korumaya başladı adım atıyo dengeden sonra böyle güzellikler oluyo ama öncesi de çok zor oluyo sizin bebeğinizde yeni bi beceri kazanıyo şuan tek ihtiyacı olan sizsiniz. Ağlarsa yine sizde ağlasın güven bağı zedelenmesin de annelik hiç kolay değil gerçekten yaa