SeninAnnenBirMelektiYavrm Hala bu cocuk nasıl oluyor insanın karnında diyor yeğenim ay ben ne diycem buna 🙈 yardım edin biraz geçiştirdim ama ısrar ediyor 😄 kız 9 yaşında
deniz-95 SeninAnnenBirMelektiYavrm 😂😂😂😂 bende küçükken çok merak ederdim. Bi türlü anlamazdım erkekle kız ele ele değince kız hamile kalıyor sanıyordum. İlkokulda biri yanlışlıkla elime değinde hamile kaldım sanıyodum. Uff çocukluk çok zor😂😂😂😂😂😂😂u
Saremmmm SeninAnnenBirMelektiYavrm melekler getiriyo koyuyo göbek deliğinden de göster sonra orada biyuyo de 😄
ebz09 SeninAnnenBirMelektiYavrm benim ilkokul ogretmenim anne ile baba evlendiklerinde yanyana gelince cocuk olur demişti. Bende yanyana gelip ellerini açıp dua edince cocuk olur sanıyordum😂 tabii sadece evli olanlar için geçerli oluyordur diyorum Sanki evlenmeyenin cocugu olmuyo da oyle bi saflık Sizde böyle diyin gerisi onun hayal dünyasına kalmış 😂
SeninAnnenBirMelektiYavrm deniz-95 bide erkeklerin neden pipisi var falan diyor biyerden bisey mi duydu ki 😟
Seyyid_Ali_2021 SeninAnnenBirMelektiYavrm kızım 8 yaşında kardeş istiyordu anne nasıl yapcan ki diyordu bende anne ve babalar aynı anda dua ederlerse Allah’ım bebeğimiz olsun deerlerse Allah da dilerse oluşuyor demiştim geçen yine dedi anne baba 1tanede kız kardeşim olsun neolur dua edin diye aman Allahım 🥴🥴
Dondurmalikahve Seyyid_Ali_2021 😂 bu benim annem bende cok sorardim annemde anne babalar dua eder ve uyurlar sabah cocuk olur derdi sonra normal sezaryen dogumu duydum. Tabi tam bilmiyorum farkini sormustum. Annem normal dogumda karni dik keserler sezaryende yandan keserler demisti. Nasil desin tabi normal dogumu 😀😀
AyselAzra SeninAnnenBirMelektiYavrm Bu Gayet normal bir şey Anne neden benim erkek kardeşiminki gibi şeyinim yok? derse Sizde ona deyin ki kızlar ve erkekler ayrı yaratılmışlardır.Kızların anne olabilmeleri ve bebek ve yapabilmeleri için öyle bir şey yoktur babamı neden göğsü yok? derse de sadece Annelerin göğüsleri vardır bebeklerini besleyebilirsinler
Deletedmom_112 SeninAnnenBirMelektiYavrm benim 4 yaşında ki kuzenim annesine çok yemek yiyip karnın büyüyünce bebek oluyor sende çok yemek yesene diyordu