5050 Herkese hayırlı kandiller bu senenin ilk iftar menüsü postu benden olsun oruç tutan tutmayan herkes ne pisireceksiniz akşama fikir olsun 😂🥰🙏
Mirena 5050 yeşil mercimek yaptım yaprak sardım bi de havuç tarator yapıcam elmalı kurabiyem de var bugün rahatım 😊😊
Balkizlarim 5050 sarımsaklı pilav , yalancı işkembe çorbası ve Brüksel lahana yemeği yapicaktim. 🙈✨ Eşim bugün dışarıdan olsun uğraşma oruçlu iken dedi ☺️💛 sizindee kandiliniz mübarek olsun ✨💐🤲
Aybukemm 5050 annem işkembe çorbası ve ıspanak pişiriyor şimdide salata yapacakmış kayınvalidem de et haşalama ve pirinç pilavı yapıyor bende 26 günlük lohusa evde oturuyorum 😅 evlerinde pişirip bana gelecekler bugün iki kuzum var biri 22 aylık biri 26 günlük ikisi de çoook huysuz ☹️
5050 Balkizlarim teşekkür ederim Allah kabul etsin 🙏 benim herif demedi öyle bişi bende köfte makarna salata havuç tarator yapcam😂
Balkizlarim Aybukemm sen doğum mu yaptin aaa Allah analı babalı büyütsün evladinizi inşallah gözün aydın 🌺♥️♥️
Serapdnz 5050 hayırlı kandiller 😌 ezogelin çorbası, kereviz köftesi, fırında tavuk, salata yeter sanırım pilav da yapsam mı diye düşünmekteyim 🤔