Merhabalar;
11.03 cuma günü sabahı şiddetli bir şekilde boğaz ağrısıyla uyandım.Oğlum 19 aylık sabah 38.5 ateşi vardı.Veslahasıl kendim çalıştığım için Çocuğu hazırlayıp işe gittim.Akşam işten çıktığımda boğazlarım çok kötü bir durumdaydı eve geldim.Çocugun ateşi 39.5 cayır cayır yanıyor hemen hastaneye geldik.Biz sanıyorduk ki diş ateşi fakat diş ateşi 40 dereceye kadar çıkmaz dedi doktor idrar gribal testleri alıp ciğer filmine yönlendirdi.Beklerken covid testini de alıp sonuca baktığında oğlumun ciğerlerinde enfeksiyon gördüğünü sırt dinlemelerinde ve nefes alışverişlerinde herhangi bir problem olmadığı söyleyip test sonucunun %99 pozitif olabileceğini iletti.Aynı gün kayinvalidem de kötüydü.Biz Çocuğu hastaneden çıkardığımız Akşam test vermeye gittik.Sabaha karşı kahinvalidem ben ve oğlum testi pozitif çıktı.Bu arada eşimle biz aynı kurumda çalışıyoruz.Cocuga kayınvalidem ve annem dönüşümlü bakıyorlar annem sağlıkçı olduğu için sadece 2 gün bakabiliyor.Ilk 3 gün çok ağır atlattım oğluma antibiyotik verildi ben parol dışında birsey kullanamadım.Şükürler olsun ki 2.ci günden sonra oğlum kendine geldi.Bugün raporum bitiyor tekrar test verdim.eşim ve annem dün pozitif çıktı.Karantina bitiminde test verip pozitif çıkan oldumu aranızda çalışıyormuydunuz.Nasıl bir yol izlediniz.Bu arada 3 aşılıyım.çok ağır atlattım kemik ağrılarım halen devam ediyor.Ne koku ne tat hicbirsey alamıyorum.Aşılarınızı ihmal etmeyin canlar.