Pamuk22 Süt alerjisi çıktı 6 aylık kızım domates yumurta fıstık gbi şeylerde yasak ne yicez biz kahvaltıda akşam yemeğinde
MelisaGoktugMommy Pamuk22 hipp markasinin bes tahilli kasik mamasi var ben kahvaltida onu veriyordum genelde tavsiye ederim
Dmt2780 Pamuk22 domates flaan neden yasak bizimde süt alerjimiz varda domatese falanda mı alerjisi çıktı
Arslangkce Pamuk22 daha önce belirti yokmuydu peki 6.aya alanda formül mama mi yedi. Bizim iki aylikken belirtiler üzerine kan testi yapıldı pozitif çıktı
Birkullanici Pamuk22 ğatünü oku ama bazen eser miktarda alerjen içeriyorlar aynı raflardan geçtikleri için
Pamuk22 Sunshinemom bna bitter çikolata yiyebilirsin tereyağı organik yiyebilirsin dedi paketli alma dedi
Sunshinemom Pamuk22 işte her ne alıyorsanız içeriğine bakıcaksınız o resimde yazan ibareler bulunmaması gerekiyor o yüzden attım size telefonunuza kaydedin
Pamuk22 MelisaGoktugMommy samsun bafrada yaşıyorum migros war tabi diğer marketlerden duymadım şok market bim de falan yok galiba
Pamuk22 MelisaGoktugMommy ya doktora sormayı unuttum tatlısız yapamıyorum geçen akşam sıvı yağ pudra şekeri ve un katarak kurabiye yaptım pudra şekeri nişasta ve şekerden oluyomuş okudum arkasını sorun olmaz dimi bilgin war mı
MelisaGoktugMommy Pamuk22 bazi urunler eser miktarda yumurts sut vs icerebiliyor ama bi sikinti olmaz alerjiniz hangi besinlere varsa ona dikkat edin 🤗
Arslangkce Pamuk22 BİM’in pudra şekerinde alerjen uyariisi vardı. Eser miktarda süt yumurta badem yazıyordu. Ama a101de yazmiyordu ben öyle almıştım kurabiye için. Ama siz yinede içerigiji okuyun
Pamuk22 MelisaGoktugMommy eser miktarda içerdiğinde de arkasında yazar ama çünkü filiz makarna aldım arkasında eser miktarda yumurta içerir yazıyordu. Ay çok zor ramazanda geliyo napcaz