aybikreis Kızlar eşimin arkadaşıyla eşi gelecek ilk defa tanışacağım. Kadın hamile bulantısı devam ediyormuş yediğini çıkarıyormuş. Benim evim açık mutfak. İkramlık hazırlasam mı ne yapsam acaba kokar ve rahatsız olursa ya da yiyemezse. Sadece çay mı demleyim yoksa
FHKK aybikreis Kız sadece çay olmaz ilk kez geliyormuş patates salatası, tuzlu kurabiye falan yap yer onlardan bastırır zaten. Evide havalandır gelmeden önce koku falan kalmaz.
Aselinannesii6 aybikreis bi gün önceden hazırlık yapabilirsin yada sabahtan yapabilirsin evide havalandır 🙂
Cnsln Bence en güzel ikram tuzlu kurabiye olurdu kendimi düşününce:) hepten boş olmaz ilk defa tanışacaksanız bide sütlü hafif bir tatlı
aybikreis Aselinannesii6 Yarın akşam gelecekler zaten şimdi mi yapsam diye düşünüyorum ben de. Ay ne bileyim benim hamileliğim de çubuk krakerle geçmişti rahatsız olursa diye tedirgin oldum
Aselinannesii6 aybikreis akiamdan tuzlu kurabiye hafif bi sütlü tatlı sabahtan da patatesli bi börek olabilir ilk defa gelceklermiş kolaylıklar diliyorum
dolunaymomsss aybikreis bugünden yap at dolaba gelince de çağır de ki bunları bunları yaptım hangisini yer hangisini görmek istemezsin ona göre de kıza ayrı servis yaparsın
matmazel_ aybikreis bence soğandan etten yumurtadan tiksiniliyor daha çok kurabiye ve tatlılardan değil belki onun ki farklıysa bilemem tabi
aybikreis matmazel_ Ben şahsen buzdolabında mutfaktan her şeyden iğreniyordum. Bugünden bir şeyler hazırlayım yiyemezse ikram etmem ☺️
ikikoalaanasi Bence yap yine bir şeyler. Ben hamileyken kendi yaptığımı yiyemezdim ama dışarıda yediklerim hoş gelirdi. Tereddüt etmene gerek yok, çok kötü olsaydı durumu başkasının evine gitmezdi misafirlik için, çünkü bilir illaki ikramlık olacağanı 🤷♀️
aybikreis ikikoalaanasi Evet doğru kendi yaptığımdan tiksinirken başka evde yediğim hoşuma gidiyordu ☺️
Youngmom7 aybikreis ne düşüncelisiniz…🤗 Ben sizin misafiriniz olsam ve böyle düşüncelerinizi bilsem kuru çayınıza talip olurdum
Tweetyy aybikreis patates salatası, makarna salatası, tuzlu kurabiye, kek veya sütlaç yapabilirsin bence bunlar kokmaz diye düşünüyorum.
BuseBlt aybikreis bir gece önceden yapıp evi havalandırabilirsiniz. Baharatsız, tuzlu, tatlı atıştırmalıklar olabilir
Didem4957 aybikreis bence güzel ikramlar yapın hamile bayanlar başkasına gidince canı birşeyler çeker tatlı güzel şeyler yapın :)
ZehraSareMom aybikreis Bana da böyle bir arkadaş gelmişti kahvaltıya ben eşime sordurmuştum arkadaşına ne yiyebiliyor diye ona göre hazırlamıştım
aybikreis ZehraSareMom Ben de sorduruyorum eşi bilmiyorum bugün yediğini yarın çıkarabiliyor diyor. Yine de bugünden bir şeyler yapacağım yiyemezse ikram etmem