GamzeNehir Kızlar bebeğimin kafasında o işaretlediğim yerde mavi uzun bir damar gibi bişey var ama elimi verince çukur gibi böyle derin kırık mıdır acaba çok korkuyorum doğduğundan beri böyle https://resimyukle.io/r/fizafG3A8x
Y-A-Annesi GamzeNehir derileri ince olduğu icin öyle gözüküyor kuzu benimkinde de var öyle damar korkma
balgokcem Kırık olsa sürekli ağlardı durmazdi bence hiç kırık gibi durmuyor bide hiç kontrole felan gitmedin mi canım doktorlar bişey demedimi
GamzeNehir balgokcem çok gittim doktora ama hiç göstermedim bu zamana kadar belki damardır öyle gözüküyor diye düşünüyordum hiç geçmeyin en korkmaya başladım
balgokcem GamzeNehir Açıkçası bende damara benzettim ama hiçbir bilgim yok yinede siz korkmayin korkulacak bişey olsaydı çocuğunuzda bir belirti olurdu illaki. İçinizin rahat etmesi için doktora götürün. Ferah tutun içinizi bişey olduğunu zannetmiyorum hiç.
agns GamzeNehir yok canım yok ama içim rahat değil dersen bi göster tabi benim çocuklarım da beyaz tenli ele bile geliyordu oğlanın insanın içi gidiyor
RainOverMe Bebıs dusmedıyse kırık olma ıhtımalı yok merak etmeyın damardır🤗 süt beyazlarda daha belırgın oluyor damarlar. Saglıkla buyusun🤗🌺🙏🏻