Turunckafam Beksero aşısı ilk dozu olduk ateşten en korkan annelerdenim . Kimisi eve gelince hemen calpol vermiş daha ateşi Allah’tan yok hareketli 3 saat oldu gectti ama vermelimiyim yinede . Ateş çıkmadan ateş ağrı kesici .
Kk41 Turunckafam vermeyin . Yani doktor bize vermeyin demişti 1. Dozda hiç ateş olmadı. 2. De 38 i geçmemişti . İlaç vermeden atlattık
tatlipatatesmom Turunckafam bizim drumuz aşı olur olmaz kendisi calpol verdi bir ölçek cok ateş yapar demişti gerçekten de ateşi 38.5 lara çıkmıştı gece ama ilk dozda . İkinci dozda bişey olmadı
Mutlulugunadi_bahar Turunckafam aşı yaptırdık. Hemşire şırıngaya calpol çekip verdi. 10 dk sonra verin dedi öyle yaptım. O gece ilacin etkisi geçince atesi biraz yükseldi yine. Bir doz daha verdim. 2 günde huzursuzluk sürdü.
Turunckafam Denizinannesi52 herkez gece çıkar demiş forrumda okudum 🥺 Ayy fazla olmasın inşallah ateşsiz atlatsak 🙏
Turunckafam Kk41 inşallah ateşsiz atlatırız ateş düşürücüler kızımda enzimleri yükseltio zaten kan aldirdik sabah anca düşmüş 🥺 vermeden dua ediyorum bende canım geçsin
Keskeuyusamm Canım kızımın ateşi gece çıktı bir anda hem de. O zamana kadar hiç çıkmamıştı. O yüzden dikkat et lütfen özellikle gece. Bize doktorumuz ateşi çıkmadan verme demişti
Turunckafam Keskeuyusamm bizede 37.5 olmadan verme dedi ama mızmız mamam mamam diye geziyoruz eevde aşı yeride sis biraz huysuzlugu varr diye vermek istedim cnim 🥺 yapttiran tanıdıklar biz ateş olmadan verdik dedi ama vermek istemedim 😴
Turunckafam tatlipatatesmom kimi bebekte ilk doz kimisinde ikinci doz ateş olmuş 🤷🏻♀️ bende biraz daha vermek için bekliyorum ama mizmizligi fenaa agrrisi var deemekki ateş 36.9 şuan 🙄 bilemedim canım bekserro Korkutuyor
Turunckafam Mutlulugunadi_bahar bize hiç bişi vermediler ateş olursa dediler reçeteye yazdırdım aldım geldim🙈 geceye kadar ateş olmasada yatarken gene veririm ateş çıkarsa gece rahatlasin elim ayağım karışıyor çok zor su ateş aşı 🙄
Birtosbikannesi4 Bize drumuz akşam yatmadan ver sonra 6 saat aralıklarla 2 kere daha verdirdi çok kolay ğeçti bizimki ama sadece menenjit aşılarında böyle yapıyoruz diğerlerinde çıkmadan hiç vermedik
Turunckafam Birtosbikannesi4 teşekkür ederim yok Allah’tan yok ateş olmadı hzusuz ve çok ağladı gece colpol verdim uyuttum üstünü orrtmeden 🙏 ateşsiz gecemi geçirdim ins.boyle gider 💜