Biaslanannesi17 Gece uykusunda hirilti basladi doğru düzgün uyumadı tabi bizde serum fizyolojikle temizledim sabah göğsüne karnına zeytinyağı sürüp dus aldırdım şimdi uyuyor rahatladı gibi önerebileceğiniz başka bisey varmi
minnakin_annesi Biaslanannesi17 buhar makinesi. biz kullanıyoruz doktorumuz ayrıca odaya nemli havlu, çarşaf vs de bırakın dedi. benimki onu açtığım zaman hırıltıyı kesiyor
Saudade Biaslanannesi17 günde 8-10 defaya kadar serum fizyolojik yapmak, baska hiçbir caresi yok ben öyle kurtuldum. Birde baby vac aldım içerde ne var ne yok hep aktı çok güzel birşeymiş
Gulceninannesi25 Biaslanannesi17 küçük oldukları için burun temizliği önemli bol bol temizleyin burnunu
prensesannesiiiiiiiii Benimkinde iki aylık burun tıkanıklığı oluyor doktoru sadece serum fizyolojik sık günde 4-5kez başka bişey yapma dedi
ElmaliTurtamm Bizdede burun tıkanıklığı oluyo büyük ihtimal klima yapiyo buhar makineside var pek bi ise yaramıyo sanirim
Biaslanannesi17 ElmaliTurtamm biz usutmus olabilir 2 gecedir uyku tulumunu giymedi çünkü yikamistim kurumamış
Biaslanannesi17 Gulceninannesi25 doktora götürdük boğaz enfeksiyonu ddi iğne yaptı bide sürüp verdi ona baslicaz yarın