balyanakannesiiiii Herkese hayırlı kandiller öncelikle Doktorumuz oğlum 7.5 aylıkken bu şekilde planlama yapmıştı bende kağıdı saklıyordum ama tamamen unuttum bu aşıyı şu an oğlum 10 ay 19 günlük acaba geç mi kaldık başka planlama olur mu ne yapabilirim sizce
Melesss balyanakannesiiiii sanırım 13 aylıkken yaptırabilirsiniz. Yine de emin değilim doktorunuza danışın
Kuzeybabyy balyanakannesiiiii olabilir illa o aylarda olucak diye bir şey yok oğlum hastaydı bir ay sonra yaptırdık problem olmadı
Epifenomen-gkc balyanakannesiiiii bu aşının geç kalması yok. Biz yaşından sonra başladık hem daha az doz hem daha rahat geçmesi için 13-15-25 bexsero 14 nimenrix tek doz olarak
mrvklncc balyanakannesiiiii bize de bexseroyu 7-9-13 olarak yazdı diğerini de erken yaptırmak istemezseniz gelirsiniz tekrar demişti yapılıyor daha sonradan da yine de danışın doktorunuza 😊
eceunverkanra balyanakannesiiiii Bu aşıda geç kalmak gibi bir durum söz konusu değil☺️ Doktorunuzla konusup yeniden planlamasını rica edebilirsiniz🌸
Y-A-Annesi balyanakannesiiiii ben de araştırdım menenjit aşı 9 aydan sonra yaptırması gerek bu da özeldi de mi devlet karşılıyor mu
Muhasebeciana balyanakannesiiiii hayir gec kalmadiniz zaten her doktor farkli planliyor 1 yastan sonrada vuruyorlar merak etmeyin rotavirus gibi bi zamanlamasi yok bu asinin