Liyaninannesiiii Yaptırmak istiyorum ya kızımda alerji oldu iyi Bi doktor tarafından sürekli bakılsın istiyorum hangisi uygun kızlar
glsma06 Liyaninannesiiii bunun icin yaptirmistim ama alerji doktorlari genelde tek tuk oluyor ve genelde ozel saglik sihortasi kapsaminda degiller canim ya da ozel muayeneleri oldugundan yine sigorta kapsamina girmiyor cok suku bizde alrrji cikmadi bosa yaptirmis olduk
Mine_45 Özel sağlık sigortası yaptırın ama çok kapsamıyor alerji durumunu genelde kendiniz ödeme yapıyorsunuz bizim öyle oldu
Liyaninannesiiii Liyaninannesiiii @Mine_45 ben yogurt verdim kaka da kan oldu ve vücudu kabardı bunun için alerjiye gitmem lazım dimi o bana ne yapacağımı söyler şaşırdım kaldım ne yiyeceğimi bilmiyorum devlette yaptık deri ve kan çıkmadı o sonuçları özelde göstersem olur mu acaba
Mine_45 Liyaninannesiiii aynen özele gitmeniz gerekiyor aslında süt alerjisi gibi gözüküyor ama neden kanda çıkmadı ama
Mine_45 Liyaninannesiiii izmirde yaşıyorsunuz sanırım 9 eylülün hocaları çok iyi alerjide özeldede nevin uzuner var çok iyi 800 tl di 2-3ay önce alerjik bebekler çok zor