ElifB08 Almira55 her şeyi yedim özellikle bir beslenme yapmadım. Çünkü gaz olayıda kişiden kişiye değişiyor. Yediklerim değilde üşüttüğümde daha gazlı olurum 🤷🏻♀️
glsma06 Almira55 valla ilk baslarda hic bir sey yemedim ama yine gazliydi makarna yedigim gun asiri gaz oluyordu ama k fasye yedigimds rahat uyuyordu o yuzden onu siz deneyerek bulacaksiniz belkide ne yerseniz yeyin gazli bir bebek olacak
Nevarebeka1 Almira55 herseyi yedim ben aç gezme direncin kırılır zaten yeni doğum yapmışsın uyku dğsensizligi hormonlar derken alt üst oluyor insan baklagil ve asitli içecekleri kes yeterli yersende hafta da bir ye dene gaz yapoyor mu diye
Deletedmom27337 Almira55 akşam yemekten sonra sıcak suyu kimyon atıp içiyordum. Şükğr kızım hiç gaz sancısı çekmedi. Sadece birkez hazır vişne suyu içtim onda rahatsızlandı
Defne27cetin Valaha cnm kuru fasulye nohut hariç asitli içecek hariç bol bol ye iç yeşillik tüket bol su yersen içersen sütun olur
Almira55 Çok teşekkür ederim aç geziyorum evde valla yediğim sadece tatlı yeşillik ve su ne yiyeceğimi şaşırdım
Derenn1 O gaz yapar bu gaz yapar diye düşünme ben herşeyi yedim deneyerek neyin gaz yaptığını öğrenirsin. Doktorum böyle söylemişti bence sende böyle yapmalısın kendini aç bırakma ☺️💕