Nursel123 Kızlar biraz önce 11 aylık bebeğim yataktan düştü bn sonradan gördüm düştükten yarım saat sonra cok kustu arada huzursuzlanıyor iki çocuğum var eşimde nöbetci başına böyle bişey gelen varmı hemen götüreyimmi doktora
Balkizlarim Nursel123 Tabiki çok kusmus diyorsunuz gözde kayma morararak ağlama nefessiz kalarak ağlama oldumu geçmiş olsun 💐
Banu- Nursel123 çok geçmiş olsun. Allah aşkına şöyle şeyleri buraya yazmamaya vakit harcayacağınıza hastaneye koşsanıza
balkzm Nursel123 burdaki Bir çok anne kusmadan dolayı acilen götürmeniz gerektiğini yazıyor,siz hala keyfi yerinde yazıyorsunuz pes doğrusu,tedbir bizden taktir Allah’tan,siz tedbir amaçlı olarak götürün..🤦
leopar Nursel123 riskkkkk hemen götürün lütfen acil eşiniz olmayabilir evde 2 çocuk daha olabilir ama bu bahane olamalı yanınıza alın çocukları gidin 🙏🏻
Nursel123 balkzm ne biliyorsunuz Keyfimin yerinde olduğunu bilip bilmeden konusmayın ben bir yandan telaşlı bi şekilde hazırlık yapıyordum sadece kustu diye sormak istedim sizin gibiler bilgi vermicekse yazmasın lütfen
Bsrtncsy Nursel123 Gidemiyorsaniz lütfen ambulansi arayın onlar hepinizi birlikte alır.Cok geçmiş olsun
MMommymomm Nursel123 düşme durumunda doktorlar 48 saat takip edin kusma göz kayması va olursa hemen getirin derler. Kustuğunu söylüyorsunuz lütfen imkanlarınızı zorlayın ve hemen gidin
Laren Nursel123 ambulansı arayın durumu anlatın onlar zaten yönlendirir gerekirse gelir. Kusması pek iyi değil