Sinempalas Merhabalar rota aşısı yaptran varmı yan etkılerı neler. yarın 3 aylık olacagız yaptrmqyı dusunuyorumda . Fiyat ne kadar acaba ?
Eda011 Sinempalas dün yaptırdık yan etki olur mu diye doktora sorduk. Şuana kadar hiç yan etki oluşmadı kimsede dedi. Bizdede olmadı çok şükür. Fiyatı zamlanmis. Tek doz 495 TL ödedik. 1 doz daha olacağız.
bebetom08 Sinempalas bebeğim 3 ay 9 günlük 2 dozunu da aldık zamlanmadan 990 tl ye..ilk dozunu bugün olacaz inşallah
EEsseee Sinempalas Bebeğim 6 aylık Rota aşısının ilk dozunu 3aya bir hafta kala yaptırdım hiçbir problem yaşamadık hemşire hanım pusetinde hiç rahatını bozmadan yavaş yavaş verdi hiçbişey anlamadı gülerek çıktık yan etkisi olan birini hiç duymadım
bebetom08 Sizler ne zaman yaptırdınız hemşireye geç kaldık sanki dediğimde hayır değil dedi 2 ve 4.ayda yapılmıyor mu? Geç yaptırdıktan sonra ne faydası olucak
arasin_annesii Sinempalas şu anki fiyat nedir bilmem ama 10 ay önce yaptırdık canım iki dozu 730 felan tutmuştu sanırım hicbir yan etki olmadı bizde ağızdan veriliyor zaten. Arasında 1 ay olması yeter deniliyor biz 3 ve 4 aylarda yaptırdık ama genelde 3 ve 5 de yaptırıyorlar
Nameeee Sinempalas 3. Ayda ilk doz 5. Ayda ikinci dozu oldu kızım bir yan etkisi olmadı bizde iki doz toplam 750 TL civarı falan tutmuştu yan etki yoktu doktor sadece az bir huysuzluk olabilir demişti ama olmadı öyle
Cennet-Eserr Sinempalas en güzel ay ve en güzel aşı 3. Ayımız muhteşemdiiii aşı hiçbir yan etki yapmadı
Busraaslan Sinempalas fiyatını bilmiyorum ama yan etkisi hiç olmadı bizde ishal yapabilir denmişti ama sadece rotavirüs aşısı için bizim bir özel aşımız daha vardı ikisini birlikte yaptırmıştım diğeri ateş yapmıştı ilk dozda 2. De huzursuzluk vardı ama hangi aşıdan kaynaklı bilmiyorum
Serra51f Bende yaptırmayı düşünüyorum daha önceki asilarimizda hiç ateş yads yann etki olmadı 3 ayimiza girdik haftaya bizde yaptiricaz bakalım
gns_123 495 liraymis bende haftaya eczaneden ilk dozunu alip saglik ocaginda yaptıracağım. 3.ayimina giriyor