Sahinnnn Karanhulya 19:00-20:00 arası uyumaları lazım. Sabahta bu saatlerde kalk aldılar. Benim bebişim de 40. Dk gözünü açıyor ve gerçekten perişan oluyor insan 35. Dk gidip hafif dokunun kımıldansın ayılırsa tekrar uyutmaya çalışırsınız 2. Haftaya başladım ben şuan günde 1 kere 2 saati buluyor diğer 3 uykusu 40 dk yine sizde deneyin tam otursa saat düzenlemesi bende öyle yapacağım
Karanhulya Sahinnnn 30.dakikada destekle uyanmamasını sağladım oturdum yanına salladım 2.25dk uyudu . Bu destek ile ne zaman öğrenır bebekler 30.dakıkada desteksız derın uykuyu
KadersizMelek Karanhulya gece kaç saate bir beslemek gerekiyor peki, kızım gece 9,30 uyudu sabah 6,10 geçe uyandı. Sonra emdi 8e kadar oyalandık yeniden uyudu. Gece beslenme süresi çok uzun oldu korktum ama kıyamadım da uyandırmaya,max kaç saate bir emmeli
Meryemtrksoy Karanhulya hah işte bide o var sürekli farklı oluyor ister istemez ne yapcağını şaşırtıyolar insana
Aselemine27 Liyyam hiç konuşmuyorum emziriyoeım hemen yatağına koyuyorum göğüsümde uyumuyor aslında ama uyku sorunu var dogdugundan beri uykusu hiç yok
AC1512 Liyyam benm bebeğimde 3ay 2günlük 2günden beri cok huysuz uyku düzenini bozmaya çalsıyr sürekli ağlamalar basladi 4a.y atağına girmiş oluyormuyuz 3ay bitiminde mi başlıyor
Liyyam AC1512 inanki emin degilim canim ama her bebek farklidir bazilari erken bazilari gec bazilarida hic atağa girmeyebilir ama her zamanakinden farkli huysuz ve huzursuzsa bence atak haftalaridir.
Sahinnnn Karanhulya ben çooookkkk araştırma yaptım bebekler 6. Ayda artık döngülerde uyanmamaya başlıyor ama siz sürekli sallarsanız hep isteyecektir 🙄