Nezrin94 Kızlar doğum sonrası çatlakların tamamen geçmediğini biliyorum.Peki görünümünü evde doğal yollarla azaltmanın yolu var mı?Faydasını gördüğünüz bir formul var mı Allah rızası için söyleyin.Baya sinirimi bozuyor bu çatlaklar😭😭😭
LINDAMAY Nezrin94 madem çok bekleyen var geldim daha fazla bekletmeyeyim 🤣🤣🤣🤣 öncelikle çatlaklar ne durumda beyazlaştı mı yoksa hala kırmızı mı? Maalesef beyazlaştıysa iyileşme ihtimali azalıyor ama hala kırmızıysa bir şansınız var.
Nry Ben 1mm roller kullanmayı düşünüyorum ama tembellik yapıyorum sadece şuan yüzümde kullanıyorum çok güzel faydası oldu cildimi tazeledi, çatlaklar selülitlere de çok iyi geliyormuş, çünki küçücük delikler açıyor ve deri yeniliyor kendini
Hasenesedat Nry bunu bende duydum 2.5 roller ise yazıyormuş catlakta ve kremi de bende deneyeceğim am nerden alacağımı bilemedim
Nry Hasenesedat evet yüzümde ciddi anlamda fark yarattı, ben normal nemlendirici sürüyorum yüzüme veya tonik ile hem Aydınlatıp nemlendiriyorum.. Daha çatlaklarımda kullanmadım bir ara onu da deniyecem.. BEN TRENDYOL’ dn ALDIM BİR TANE BİR TANE DE HEPSİBURADAN ALMIŞTIM GAYET GÜZELLER dezenfekte spreyi de veriyorlar yanında..
Nezrin94 LINDAMAY yeni doğum yaptım daha kırmızılar.O yüzden telaşlıyım ya.Şimdi bir çare buldum buldum yoksa beyazlayınca birşey yapamıycam
LINDAMAY Asiveela @Annesikuzusu contratubex jel krem alın sürün düzenli kullanımda nerdeyse tamamını iyileştiriyor. Ama mutlaka düzenli kullanmanız gerek, yoksa boşuna para verip almayın.
LINDAMAY Annesikuzusu ablam kullandı ben de evde hazır ettim bekliyorum çatlarsam hemen kullanırım diye. Şuan 32 haftalık hamileyim henüz çatlamadım şükür. Başlarda sabah-akşam sürün sonra sadece akşam sürün. Ablam dışında yine bir tanıdığımızın da dikiş izlerini kapattı görünmüyor neredeyse belki aşırı incelersen o kadar
Hasenesedat Nry oyleki ya kaç liraya aldınız acaba okadar cok ki 20 liraya da var 200 tl ye de var hangisi dir güvenip alamıyorum bu türlü 4 aylık anneyi.iyice oturmadan çatlaklar denemek.istiyorum aslında. Ve yüzümde aslında pürüzsüz ama güneş gördümu kızarıyor ona da faydalimidir ki ve gozenek ler açılıyor