BurcakDeniz Sol göğsümde zaman zaman kanallar tıkanıyor. Şiş süt var ancak akmıyor. Birkaç gün sonra düzeliyor. Başına gelen var mı? Bir çözüm yönteminiz var mı?
Busrabayram BurcakDeniz en etkili yöntem sıcak uygulama havlu ısıtıp koymak veya sıcak su birde masaj !
birmelekannesi2 BurcakDeniz benımde sağ gögsümde aynısı oluyor ıkı gune bir tekrarlıyor canım şişlıkte yok hatta gogsumde ama nıye oluyor anlamıs degılım resmen damarlarım sızlıyor
omurasya_190318 Canım benimde tıkalıydı sağ göğsüm süt doluydu ama makineyle sağmama rağmen gelmiyodu. Bi kovanın içine sıcak su koyup göğsünü içine koy ve masaj yaparak sağ uç kısmını. Benim öyle açıldı kanallarım valla inşallah sendede işe yarar denersen eğer.
BurcakDeniz Busrabayram ilk tıkandığında da dediklerinizi uyguladım. İşe de yaradı. Ama neden tekrarlıyor onu anlamıyorum. Bi yerde yanlış mı yapıyorum
Tac En iyi çözüm sıcaksu torbası canım göğüsünün üzerine koy makineyi bağla sağsın çabuk açılıyor yoksa süt peynirleşiyor cerrahi işlemle alıyorlar memeden