Eslina000 İlk kızımın saçını kazıtmadım biraz pişmanım ikinci kızım şu an 9 aylık sizce kazıtayım mı. Kıyamıyorum da sizler ne yaptınız…
JackDaniels Eslina000 Ben kazıtmaya karşıyım. Hem kuaförümün hem doktorumun söylediği saçı gürleştirmiyormuş. Saç yapısal bi şey sonuçta. Nitekim 4-5 ay kel olan oğlumun şuan ipek gibi saçları var hiç kazıtmadım. Dökülen kendi döküldü şıan çok güzel uzuyor 13 aylık.
Bsrtncsy Eslina000 Ben de kazitmaya karşı olanlardanim.Sac genetik birşey.Cikmayacaksa çıkmıyor ne yaparsan yap.Birde kazidiktan sonra saçlar böyle dik dik sakal gibi çıkıyor.bebek birden çocuk oluyor.Bence en güzeli o ipek bebek saçlarının durması ☺️
Elisasmommy Eslina000 Kazıtmanın hiçbir şeye faydası yokmuş bebek sonuçta ne kadar gür bir saç olabilirki
Dilaylaa Kazıtmanın bir faydası yok ki , ben bir rahatsızlık yüzünden kendi sçaımı kazıttım bir yılda anca omuzlarıma gelmişti, bebeklerde de çok yavaş çıkma ihtimali felan var bir faydası yok .
Bibebisgordumsanki Eslina000 diger arkadaşlarinda söylediği gibi sac kalitsal bisey. Kazitmanin bi faydası yok. Benim oglumun saclari yanlardan cok sokulmustu esit uzasin diye 6 aylikken kestim. Kesmisken sirf sac yapisi degismeyecek görsünler diye kazittim. Nitekim degismedi de 😅