Ellerimizi umutla semaya açalım , dua edelim , dualarımızda ısrarcı olalım. İbadetlerimizi yerine getirelim, Kur’an-ı Kerim okuyalım , dinleyelim . “Rabbenâ âtinâ ve Ameneressûlü ‘yü” bol bol okuyalım.
Benim forumdaki bütün herkese duam.
Rabbim burda bulunan ve paylaşımımı okuyan , okumayan , adını bildiklerim, bilmediklerim her kim varsa öncelikle onlar için sağlıklı , hayırlı bir ömür isterim senden . Evlatları olanların evlatlarını bağışla inşallah 🤲🏻 Yazgılarını güzel eyle Rabbim . Evladı
olmayanlara evlat nasip et Allahım eğer geciktiriyorsan da güzelleştirirsin biz biliriz ama nasip et evlat hasreti çekenlere . Kocası , karısı ile arası bozuk olanlara Ya Vedud isminle aralarına sevgi , muhabbet koy inşallah. Hastası olan her kim varsa Ya Şafi isminle şifa nasip et Allahım. Forumdaki bütün herkesin annesine , babasına , kardeşine , abisine , ablasına , kocasına , karısına , çocuklarına uzun ömürler nasip et Allahım, kimseye zamansız , ani ölüm verme . Ölüm bir gün hepimizi bulacak kimse ölüme hazır değildir ama sen kalplerimizi bilirsin dayanamayacağımız anlarda bize sevdiklerimizin acısını gösterme. Uykusuz anneler, babalar için , cocugu uyumayan , durmayan annelerimiz için , sen bebeklerimizi uslandır, sakinleştir Rabbim ki annelerimiz babalarımız iyi hissetsinler onların sahibi sensin sen istersen uyutursun Rabbim . Borçlu olan tüm insanların borçlarını ödemeyi nasip et . Ve Peygamber efendimiz (s.a.v ) a burdan selam yolluyorum dualarımız ederken Hz . Muhammed’i anıyorum sen onun hatrına ettiğim duaları , dilimden , aklımdan , kalbimden geçen tüm dualarımı kabul et inşallah.
Hayırlı Kandiller kardeşlerim inşallah sizler için ettiğim dualarım kabul olur . Sizler de benim için , eşim,kızım , annem babam, kardeşim ve yeğenime sağlıklı,hayırlı,uzun bir ömür için dua eder misiniz ? Başkasının ettiği duaya en çok ihtiyaç duyuyorum cunku biliyorsunuz en cok başkasına edilen dualar kabul olur 🤲🏻❤️ Rabbim günahlarımızı affetsin 💐🤲🏻