EgemenBebek1 İyi geceler kızlar benim bebeğim 11 ay 7 günlük 1.5-2 aya yakın hep geceleri kalkıyor bunun sebebi nedir sizce
Gazmelioglus EgemenBebek1 benimde bir yaşında ama yenidoğandan beter hep ağlama krizleri ile uyanıyor şimdi de dikti bizi ayağa kendi çizgi film izliyo
Muazselami EgemenBebek1 vallahi sebebini bilmem ama bizde 8 aylığız suan kalkmış oyun oynuyor konuşuyor kaç kez kalkıyor hatırlamıyorum delircem artık bi taraftan da esniyor uykusu var uyumuyor
MehmetKaaninannesi Yataklarında yengeç var😂😂 bende sekiz aydır uyumuyorum her gece kalkıp saatlerce oturuyoruz gündüz çocuk bakmaya dermanım kalmıyor gecelerden nefret ediyorum bıktım
2603 MehmetKaaninannesi ben de bebeğim uyansa da emzirsem diye bakıyorum zar zor 2 3 dakika emdi 55 günlük bebeğim az emdi diye de içim içimi yiyor uyandırıp emzirsem mi diye bekliyorum hala uyuyamadım
Gazmelioglus 2603 uyumaminn tadını çıkar sonrası zaten hep nöbetleşe geçecek senin için benim olduğum gibi 😅😅😁😁
MehmetKaaninannesi 2603 canım 55 günlük olmuş geçti artık o ilk 20 gün önemli zorla uyandırıp verme ki uyku düzenini bozma
Bao 2603 55 günlk bebek için korkmanıza gerek yok. Acıkınca ağlar. Uyuyan çocuğu uyandırmak onun düzenini bozar ve sonra çok pişman olursunuz. Uyuyun bol bol.