Zumra38 Kızlar 17 günlük bebegim agzından gazını aşırı sesli çıkarıyor bazen korkuyorum bi yerine zararmı veriyor aceba diye benim durumumda olan varmı
Damlasu23 Zumra38 korkma sanmıyorum benim kızım da 2 ay 22 günlük bazen aşırı gaz çıkarır ağzından bazen hiç çıkarmaz yeni doğduğu zaman ben gazını bioe doğru dürüst çıkartmıyordum emiyodu uyuuyodu
Linayaren Zumra38 çok normal benim kızım da 2aylık aynı sekil çıkartıyor ben o sesi duymadan rahatlayamıyorum hatta artık😅😅
Eylulllllll Damlasu23 benimki de 50 günlük . Emziriyorum o gazı çıkarmak icin şekilden şekilde sokuyırum yok çıkmıyor. İste bakın bu saatlerde bu yüzden ayaktayız , çıkmayan gazlar birikiyor bagırsak gazına dönüsüyor . Sonra sancı gibi gece 2 3 4 te vuruyor
Eylulllllll Damlasu23 şimdi de vurdu ağlayarak uyandık .karna masaj, sobada sıcak havlu yap koy yap koy . Emzirdim de çıkardı gazları patır patır . Zinco biogaia birlikte götürüyoruz . Sizce başka marka gaz damlasına mı dönelim ne dersiniz
Zumra38 Linayaren genzine süt kaçmıştı o yüzden baya tedirgin oluyorum ilk defa böyle bişey patlamış gibi çok sesli çıkarınca korkudan direk sordum inşAllah dediginiz gibidir çok teşekkürler
Eylulllllll Damlasu23 biz de … kaka yapmadı bugün . O da var. Tuzu biberi oldu damla hanım , ne olacak böyle . Kolik değiliz ama gaz sancısı vurma olayı 3 gecedir var . E bebekteki kiraz çekirdekli kemeri sipariş ettim . Faydası olur mu dersiniz 🙏🏻
Damlasu23 Eylulllllll valla canm Bende onu kullanıyodum o çocuğumu maf etti zinko var içinde şuan biogaia kullanıyoruz aç karnına sabah 5 damla o iyi bide mestil
Zumra38 Eylulllllll kakasını yaptıgı bölgenin dış kısmına vazelin sürün birazcık ovun böyle masaj yapar gibi kızım yapamadıgında öyle yapıyoruz hemen rahatlıyor ve yapıyor
Glsn7581 Eylulllllll keşke sipariş vermeseydin ben verdim hiç yaramadı ebe de karnına sıcak uygulama yapma sakın dedi
Eylulllllll Damlasu23 metsil nurse harveysss bir de çokça sab simplexi duydum . Bakalım hoca ne diyecek , pazartesi kontrol de aksi gibi .
Zumra38 Eylulllllll olur bence gaz yapamadıgında ben karın kısmına sürüp masaj yapıyorum oda baya rahatlatıyor
Damlasu23 23ygmur kullanıyorum canm ama yapmadi siz aç karnına mı kullanıyosunuz tok karnına mı damlayı
23ygmur Damlasu23 karışık valla bazen aç bazen tok. Bebeğime sadece o iyi geldi 150₺ ye bile aldık daha kötü etti