Hilalkaris 5buçuk aylık bebeğim var yaklaşık 1 aydır gece uykusuna geçerken zorlanıyor öğreniğin 1 de uyuduysa 40 dakka sonra mıkırdanmaya başlıyor gece 3 e kadar 3 buçuğa kadar hep bu döngüdeyiz yatırıyorum uyanıyo aynı durumda olan anneler ?
Bbbusra Hilalkaris biz… 6 ay olmamıza bi hafta kaldı. Bu aralar delirmek üzereyim uyuyamıyorum çünkü her yarım saat içerisindr bebeğim bağırarak uyanıyo beşiğinde kendini sağa sola atıyo bu durumdan çok yoruldum
Haticylzm Hilalkaris valla bizde aynı durumdayız iyice sarıyorum kundak yapıyorum eli kolu kımıldamadığı sürece uyuyor arkadan da araba sesi vs açıyorum zar zor öyle uyutuyorum ayakta sallaya sallaya canım çıkıyor gündüzleri 1de uyur saat 5e kadar gececi kuşu bildiğiniz
Selingns Hilalkaris bizde aynı durumdayız sabah 7 sekizde tam olarak derin uykuya geçer .gece kul uykusu on dakika uyur uyanır iki saat uyumaz sonra tekrar on dk daha uyur sabahlara bazen öğlene kadar böyle
Hilalkaris Haticylzm Evet bizde aynı sorunu yaşıyoruz gündüz hiçbir problem yok ama geceleri asla derin uyukuya hemen geçemiyor uyusada 20 dakkada 10 dakkada bir uyanıyoer en son 3 buçuk gibi falan derin uykuya geçiyor
Sanal Off bizde aynı durumdayız 5 ay 16 günlük gündüz sorun yok gece uykusu berbat ağlayarak uyanıyor sürekli gece 4 ten sonra ancak derin uykuya geçiyor inşallah atak dönemindendir de bitince geçer