Damlasu23 Kızlar bebeğim 2 ay 21 günlük sürekli kabız oluyo sadece anne sütü alıyo napsak olmadı zeytin yağı içerdim sütüm karıştırdım bi türlü olmuyo çözümü olan varmı siz de bu durumu yaşadınız mı yaşadıysanz naptnz?
babyfaceee Damlasu23 çok zor oluyo 😔🥺 kızım da hep kabizdi 3 aylık oldu mama meme devam ediyoruz. Bende günde bir çay kaşığı veriyodum zeytinyağı ni. Doktorumuz günde üç kere manasına bir çay kaşığı koy,5 güne duzelicek dedi. Şükür kurtulduk
laliko35 Damlasu23 öncelikle çocuk dr na danışın isterseniz benim kızım 9 aylık zorlanmaz , huzursuz değil hafta da 1 yapardı dr karnı şiş değil derdi ama benim içim rahat etmedi bebekler için olan probiyotik aldım biraz iyi geldi
Damlasu23 laliko35 danışın ilçe de yaşıyoruz eşimin işinden dolayı Bigaia kullandık bağırsak düzenleyici önerdi oda işe yaramadı bisey bildiği yok doktorun gastorolji ye yönlendirdi
laliko35 Damlasu23 anladım nerede yasiyirusnuz 😢 ya ben dr söyledim gerek yok ddi ama eczacimiza danıştım birazda int araştırdım nbl drop probiyotik aldım iyi geldi bize isterseniz araştırın ❤
Huma_kus34 Damlasu23 kızımda popo catlagı olmasına rağmen 2 aylık bır kaç defa yaptım zeytın yağından zarar gelmez canım gunde 2 çay kaşığı ıcıryordum oda çok etkılı