[silindi] Kızlar merhaba bakır spiral taktıran var mi devlette ben özelde doğum yaptım orda cok ücret istediler.Araştırdım devlette üreme polikliniklerinde takıyorlarmiş randevusuz.Taktıran memnun kalan ve ya kalmayan var mı tavsiyeniz nedir?
Hemsreanne35 [silindi] ben taktırdım ama özelde taktırdım işlem biraz ağrılıydı açıkçası ama her kadında aynı olmuyor yine de sonrasında rahat ediyorsunuz gerçekten hiç yok gibi yan etki de yapmadı zaten hormonlu olmadığı için kilo alımı gibi bir etkisi de söz konusu değil
Sarisin [silindi] devlette taktırdım aile planlaması bölümünde randevu almamıştım kimse yoktu zaten hemen giriş için sıra aldım beş dakika falan sürmüştür korktuğumdan daha az acıdı İlk takarken spiral bozukmuş onu çıkardı bidaha aynı işlem tekrar etti o yüzden biraz canım yandı bozuk olmasaydı çok kolay bi işlemdi
Hemsreanne35 [silindi] bu kişiden kişiye değişiyor bazı kişilerde adet döneminde sancı ve kanama artıyor onu taktırmadan bilemezsiniz bende sancı ya da kanama da değişiklik olmadı açıkçası ilk 6 ay düzensiz olma ihtimali var bazen çok bazen az geliyor sonra düzene giriyor