Nazlihatun Prematüre bebek anneleri ek gıdaya nasıl geçtiniz aranız nasıl ??bir de ayları be kg nasıl düzeltilmiş yazın ama🙋🏻♀️
DidemYldrm Nazlihatun doğumsal 4 aylık 65 cm 6.850 gram düzeltilmiş 2 ay 1 haftalık kilo boy olarak Yaşıtlarını yakaladı doktorumuz yavaş yavaş başlaya biliriz dedi ama ben beklemek istiyorum
miliaris Nazlihatun 3 aylik olacagiz yarin 57 cm boy 4800 kilosu..duzeltilmis 2 ayligiz..5. Ayda ek gidaya gececegiz, sadece mama ile besleniyor..
ayzanehirinannesi Doğumdan itibaren 7 ay 10 günlük düzeltilmiş 5 ay 20 günlük meyve suyu yoğurt veriyorum azar azar da kahvaltı vermeye başladım
DidemYldrm ayzanehirinannesi sadece mama ile mi besliyorsunuz yoksa anne sütü ile mi o da önemliymiş katı gıdaya başlarken sadece anne sütü alan bebekler 6 ayda sadece mama yiyenler 4. Ayda başlıyormuş yavaş yavaş
DidemYldrm [bilinmeyen] kız ile erkek bebeklerin kilo ve vucüt kitleleri farklıdır canım zaten nerdeyse 700-1 kg oynar
DidemYldrm [bilinmeyen] sadece anne sütü mü alıyor canım yoksa mama ile anne sütümü doktor baba mama yiyenler 4. Ayda başlatıyoruz anne sütü içenlere 6. Ayda dedi
DidemYldrm [bilinmeyen] ben sadece mama veriyorum sütüm kesildi benim 40 günlükken kafam karıştı doktor da elma suyu vermeye başla dedi yavaş yavaş 1-2 kaşık 4 aylık olunca da başla dedi yoğurt a falan 1-2 kaşık
DidemYldrm [bilinmeyen] sadece anne sütü alsaydı 6 ayda başlıcaktım ama benim doktorun prematüre olarak da saymıyor
Nazlihatun [bilinmeyen] aynen öyle Dr lar 4-5 aylıkken başlatıyorlar mama alanlar bebekleri sadece anne sütü 180 günü beklemek gerek
DidemYldrm Nazlihatun sadece mama canım anne üstünü 40 gün içti sonra sütüm kesildi zaten onu da zar zor sağarak veriyordum
Emsa DidemYldrm her sey dile kolay ama bazi seyler oyle kolay silinmez basima gelmedi hic allaha sukur ama yakinlarimdan giruyoum cocugu icin katlanan var
miliaris DidemYldrm doktoruna dün sorduk dogdugu günü baz alacak ek gida icin..boyu ve kilosu geriden geliyor ama gelisimi 3 ay ile uyumlu.mama ile beslendigimiz icin sanirim acele ediyoruz..
Ennur 50 günlüğüz 10 gün sonra 2 aylık olacağız boyunu bilmiyorum ama bugün kilosu 5,300 çıktı düzeltilmiş 19 günlük Bizim ek gıdaya çok var gibi ☺️
DidemYldrm miliaris doktorlar zaten gelişimi öyleyse prematüre saymıyorlar bizide hep doğduğu günden hesap ediyorlar