Ezmag Kızlar 95 günlük bebegım var sadece mamayla beslenıyor gece uyanmadığı sürece kaldırmam gerekıyormu gece beslenmesi için yoksa kendı uyanmasınımı bekleyım
Baakpnr- Ezmag benim kızım da 93 günlük sadece mama ile besleniyor . Kendi uyanmadıgı sürece uyandırmıyorum. 23:30 gibi genelde son kez mamasını veriyorm 4 e 5 e kadar uyuyor o saatlerde kıpırdanmaya başlayınca hemen veriyorm yine
Ezmag Baakpnr- bende sizin gbı yapıyorum ama yınede acaba açım dye düşünüyorum 🥺 birde hangi mamayı kullanıyorsunuz
Baakpnr- Ezmag acıktıkları zaman kıyameti kopartıyorlar canım benim ama mama zaten tok tutuyor o saate kadar 🌼 ayrıca uyku da mama kadar önemli 💕 bebelac gold kullanıyoruz biz 🥰
Ezmag Baakpnr- haklısın. Canım ben biraz kilosunu takıntı yaptım galıba kalbinde delik var kılo alması gerekıyor suan kılosu 5.300 iyi ama acaba zayıflarmı dye korktum bian dedıgınuz gbide açıksa basar baprıltıyu
Baakpnr- Ezmag gecmıs olsun Rabbim şifasını versin inşallah ever kg su iyi çok şükür. Üzülme annesi acıksa uyanır zaten aç kalmaz korkma 🥰💕
Ezmag Baakpnr- amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız daha bi rahatladım ❤️🥰