Cigdem26_ Kızlar iyi geceler bebeğim bugun 4 aylık aşısını oldu sabahtan beri hiç bişeyi yoktu simdi ölçtüm ateşi 37.8 calpol verdim suan uyuyor hastaneye görütmememe gerek var mı ne yapmalıyım?
SeninAnnenBirMelektiYavrm Cigdem26_ götürsende ateş düşürücü verirler cnm. Sen soğuk kompres yap düşer merak etme
Cigdem26_ yusufmertmom benim kızımın da ilk defa Bi aşıdan sonra ateşi cıktı normalde cıkmazdı 38 i görürsem direk götüreyim mi cok pimpirikliyim maalesef
yusufmertmom Cigdem26_ ilaç ver önce ölç ara ara 38.3de gitmiştim ben hala düşmeyince acile serum takınca düşmüştü
Cigdem26_ SeninAnnenBirMelektiYavrm inşallah hemen düşer ya ilk defa karsılastığım için korkuyorum normalde agırısı olduğu için verirdim calpol belkide o yüzden hiç cıkmazdı ateşi ama bu sefer vermek istemedim keyfi yerinde diye 10 dk önce ölçtüm ateşi cıkmıs korktum bende
SeninAnnenBirMelektiYavrm Cigdem26_ yok cnm korkma 4 saat sonra tekrar verebilirsin düşmezse. Soğuk kompres yaparsan ilac daha fazla fayda gösterir
Cigdem26_ yusufmertmom ateşinin çıktığını görünce hemen calpol verdim suan uyuyor 1 2 saat sonra tekrar ölçücem inşallah düşer
yusufmertmom Cigdem26_ geçmiş olsun canım inşallah düşer 4 saat arayla ver calpol 1 tatlı kaşığı. Birde ilaç 1 ay ömrü var yoksa etkisi azalıyor
Cigdem26_ yusufmertmom bendeki 3 aylık falan ilaç, inşallah düşer bu arada ben Bi çay kasıgı verdim öyle denmişti bana
devrialemsah Cigdem26_ çay kaşığı az gb sanki dr mu tavsiye etti geçmiş olsun 6 ay dan sonra calpol hafif gelecek ona dolven vs geçiş yapılacaktır
yusufmertmom Cigdem26_ yoo uykusu gelince uyutuyordum ki vücudu dinlensin. Ben alarm kurmuştum gece için uyandırıp ilaç verip emzirip geri uyutuyordum. Her ihtimale karşılık yinede takip etmek lazım