safakbakir Dinaeliz bazasız olanlardan tercih edin o zaman düşmez. Korumalıklar 55 cm civarı oluyor yatağını da ince alın 16 cm gibi kapı yerine de file korumalıklar var ondan alabilirsiniz. Ben de montessori aldım ama bazasız çekmecesiz ayaksız direkt yerden
theAna Dinaeliz bence de sağlamaz. Oğlum 16 aylık bazen koltukta uyuyup kalıyor gündüzleri koltuğun önüne yer minderi koyuyorum düşerse diye iyi oluyor o şekilde.
Dinaeliz theAna uyurken düşemez zaten korumlaıklar var ama benm bahsettiğim uyanıkken düşmesi . Kalkamaya calısıcak inmeye calısıcak belki o sırada ben uyuyo olucam kızım ses çıkartmazsa ben uyandığını anlayamam sonucta . Bilmşyorum walla kafam çorba gibi
Mss19 Oğlumun odasını 16 aylıkken ayırdı. Yatağını marangoz a yaptırdım mdf den. Ayak yüksekliği 6 cm yatağı 25 cm. Yanına koru.alik yaptırdım yaklaşık 25 cm oda. Yatağına girebileceği 55 cm lik kapi boşluğu var. Kapıdan girip yatağına yatiyo. İnerken de ondan iniyor. Şu an 36 aylık 20 ay boyunca hiç düşme vs olmadı. Sadece karyolasi bayağı ağır ve yer kaplıyor. Ama düşme riski bence olmadığından kardeşine de ayaksız olarak yaptırdım oda 6 aydır düşmeden kullanıyor https://ty.gl/yadrwilcl5 buna benziyor. Kenarlarına silikon koruyucu takmıştım.