Deletedmom_49 Mizmizmyrtle kendini sıkmak dediğiniz mesela tüm vücudunu aynı anda titretmesi değil mi kasılması gibi? Oğlum bu aralar çok sık yapıyor çünkü merak ettim
Mizmizmyrtle Deletedmom_49 yok hayır böyle kızınca ellerini yumruk yapıp sıkıyor kendini sinir olur gibi
Zeyfur38 Mizmizmyrtleaynısı bende de var eli kolu ayakları hiç durmuyor asırı sıkıyor kendını birsey istemediği zaman sinirli bebe beşiğini yırtmış uğrasa uğrasa sökmüş her yerini 😁🤭
Metehann12 1 yaştan selam olsun 60 kilodan 46ya düştüm daha yurumuyo bide yuruse heralde yok olur giderim
Ayse2011 Mizmizmyrtle sen bide 7 ayında döne döne uyuyamadıgını gör 😂😅 üstünü örtmek cocuga zulümmüş ben onu uyku tulumu ile çözdüm kalın olmayan ayaksız bitane temin edersen ev ısısına göre tog degerinde alırsan bi dertten kurtulmuş olursun
Seymagil Mizmizmyrtle bu kendini sıkma 8 aylığız bizde de var Dişlerden ötürü mü acaba bilemddim ama okurken sanki benim oğlumu yazmışsınız gibi hissettim. Allah’ım yardımcınız olsun 😅😅 afedersiniz biz şimdiden 💩 yedik diyoruz kendimize😂