Asel060519 Kızlarrrrr günaydınlar olsun hepinize. Kızım bugün 2. Ay aşısı olacak. Ne gibi önlemler almam lazım ilk çocuğum biraz acemilik tedirginlikte var ilk aşıda bir sorun olmadı ama bu sıkıntılı biraz demişti ebe
Denizarya34 Asel060519 selam bizde ateş yaptı iki gün dr calpol verebilirsin çok yükselirse dedi mutlaka ateşini kontrol et ihmale gelmez
Musmutluanne Asel060519 calpolü oda ısısnda beklet buzdolabındaysa çıkar birde aşıdan sonra 3 gün banyo yapmıcak benimki huzursuz olmuştu aşıdan 4 saat sonra yarım çay kaşığı calpolle düzeldi.
Janss Asel060519 Günaydın . 🙋🏼♀️ Ateş yapabilir , elinizin altında ateş düşürücünüz olsun . Halsizlik,huysuzluk,uyku hali yapabilir . Takip etmeniz ve 3 gün aşı yerlerine su değdirmemeniz gerekiyor . 🤗
Ugggg Asel060519 benimkinde ateş olmadı sözde artık ateş yapmiyormus bu aşılar.ama huysuzluk oldu aldım kucağıma oda oda dolaştık her ihtimale karşı calpol al ateşini ölç yüksek gelirse verirsin duş aldirirsin ama iki aylık bebeğe kaç ölçek bilmiyorum ben aldım ama hiç kullanmadım bunu gittiğinde bı sor.
Merve20 Ugggg hayır iki ay açısında duş aldırmaması gerekiyor iç gün su değmemesi lazım ıslak bezle silebilir aşı yerine gelmeyecek şekilde
Muhammed_sefa05 Asel060519 bizimde bugün 2 ay asimiz var coo tedirginim bende ilkbolunca böyle okuyo demek
Kaan-3 Cok huysuzlandı uykuya dalması güçleşti calpol verdim 8 saatte bir etkisi 3 4 gün sürüyor gecmiş olsun canım
Asel060519 Kaan-3 bizde şuan öyleyiz uykuya dalamıyor bir türlü sabah 9. 30 da vermiştim calpol tekrar versem olur mu ki
Muhammed_sefa05 Arenn inşallah canm öğleden sonra gidecem ben sen gidip geldikten sonra bilgi verirsin
Busrabedirhan Biz de hiç bisi yapmadı hatta normal günden daha sakin oldu oğlusum her çocuk bir degil siz sakın olup içinizi ferah tutun ateş takibini yapın inşallah bi skntı olmadan geçer
Merve20 Asel060519 açıdan önce yıka canım çünkü iç gün yıkayamayacaksın. Evde calpol bulundur ateşlenirse içirirsin ama şükğr bizim ateşimiz olmadı
Muhammed_sefa05 Elvn94 Canm olmaz heralde hemşiremiz çarşamba günleri tek yapılıyo bu asi dedi sonradan getirsen de olmaz dedi bana artik bilemiycem bana böyle dedi
Portakal Elvn94 sadece belli günler yapılıyor bizde perşembe gelin demişti gidemedik önümüzdeki hafta Perşembe gelin o zaman dedi
Elvn94 Muhammed_sefa05 aynn bnada oyle syldi htta smdi aradi 10 gun snraya verdi 10 gun snra gel dedi
Hsrtm Asel060519 bizde dün yaptırdık iki aylık aşıyı ateş hafif oldu ama çok huzursuz her bebeğin bünyesi farklıdır ilk kızında iki gün boyunca ateşi düşmezdş sabahlara kadar ağlardı oğlum kızıma nazaran daha iyi maşallah
Oglan_annesi95 Bizde az önce aşıdan geldik gitmeden bi calpol verdim. Şimdi uyuyo ateşi de olmadı ama akşama doğru belden aşağısını yıkayıp bir daha calpol vericem ki rahat uyusun diye. Panik yapma benimki de ilk bebek. Aşıdan hemen sonra bi emzir çok rahatlatıyor.
Muhammed_sefa05 Elvn94 Him anladım canm banada öyle söylemişti bende ogleden sonra gidceem iste ınslalah hiç bişey olmaz çok rahat gecer
Ela_m Canım mutlaka ateş düşürücü al elinin altında bulunsun her çocuk bir değil benim ki ateşlenmedi ama düzenli takibini yaptım 37.4 kadar yükselmişti sirkeli su ile vücudunu sildim ateş düşürücüye gerek kalmadı sonra normale döndü ama huysuzluk 3 gün sürdü
Muhammed_sefa05 Elvn94 vala şimdilik bişey yok ama çok ağladi halada arada bir ağlaması devam ediyor 😢😭