Asya_zeynep Bebeğim 4 buçuk aylık ve 6 gündür kakasını yapmıyor ne yapmam gerekiyor. Geçen yaptığında da lavman kullanmıştım. Alıştırmak istemiyorum bağırsak tembelliği olmasın diye. Çok huzursuz lütfen yardımcı olun
42Eylul07 Asya_zeynep zeytinyağı icirin karnina beline zeytinyağı ile masaj yapın varsa kantron yagi daha iyi gelir
asafmomyy Asya_zeynep canım benim oğlumda öyle dört aylık kaka sorunu bir bitmedi bakıyorum yapmadı hemen fitil veriyorum iki gün üçüncü gün kendi yapıyor fitil iyi değil biliyorum ama mecbur kalıyorum 🥴
Asya_zeynep asafmomyy biogaia kullanıyorum bağırsak düzenleyici etkisi de varmış ama 1 aydır kaka sorunumuz var fitil hiç kullanmadım ilk bebeğim tereddüt ediyorum 🥺
Rabia6025 Asya_zeynep bemim kız da 4 ay 17 günlük 5.gün yaptı kayısı yemiştim sütümden geçti mi acaba bilmiyorum ertesi gün yaptı şükür sizde yeyin belki işe yarar
nurfur Asya_zeynep lavmanı siz mi yaptiniz eczaneden falan mi aldiniz. Bizde bugun yaptirdikta hastaneye. Evde kendimiz yaapbilir miyiz diye sormayi unuttum