Shitlem Merhaba anneler .2 günlük bebeğim meme ucu büyük geliyor ememiyor ağrı var ve de sert sağıyorum sürekli . Ama bebeğimi emziremiyorum büyük geldiği için bunun için ne yapabilirim.
oglunucoksevenn Shitlem sürekli deneyin bırakmayın tutturmaya çalışın küçülüyo zamanla benimki ince ve uzun oldu bebeğin ağız yapısına göre şekil alıyor. Allah yardımcınız olsun🌸
Deletedmom_34 Shitlem bence yardımcı aparatlar kullanmayın, meme ucunun şekil almasını geciktirebilir, bizim de öyleydi zamanla bebeğe göre küçülüyor, siz saatte bir teklif edin , sadece ucu seğil kahverengi kısmı da almasını sağlayın
Elifinannesii_ Benimde ucu büyük bu aslında iyi bişey. Sürekli deneyin. Bende tutması icin çok uğraştım şükür emiyor.
Shitlem @Elifinannesii_ birini az biraz emiyo diğerini hiç almıyo kaşıkla veriyorum bazen alıyo bazen istemiyor şaşırdıö vallahi 😔
Elifinannesii_ Shitlem Daha çok küçük annesi zamanla oturacak merak etme. Ben emzirebiliyorsam herkes yapar. Silikon uç mu denemedik biberon , şırınga , kaşık… Sağım yapmaktan illallah etmiştim şimdi meme canavarı 🤩
Shitlem @Elifinannesii_ evet sürekli sağıyorum😅 biberınla veriyorum aç kalmasın diye ama alışmasından korkuyorum şırınga denemedim onu da denim bari silikon uçla deneyeyim .İnşallah meme canavarı olur yavrum ☺️🤲🏻
Snabykl Bnmde öleydi alamadı 10 gün ızdırap oldu. Sonra silikon uç aldım dünya varmış dedim yawrum şimdi 16 günlük çok şükür deli gibi emiyor. Kesinlikle hemen alın
Snabykl Shitlem kusura bakmayın yeni götdüm msjı bebedorunkini almıştım ben. Pnu kaybettim şimdi e bebekten wee baby aldım onuda tutuyor