Hasret_neerscholten Sütüm tuzlu geliyor yardım edin sağ göğsümü çok emmiyor solu emiyor bugün sağdan emziricektim istemedi tadına baktım çok tuzlu
Birceninannesi Hasret_neerscholten yediklerimizn aroması süte geçiyo. Bazen tatlı bazen tuzlu olması çok normal bu bebek için sorun değil. Ama süt göğüste çok beklediğinde sodyum oranı artıyor. Belki size o yüzden farklı gelmiştir. Sağım yapıp tekrar deneyin
2cocukannesi__ Hasret_neerscholten ben onu sagip dokmustum ben regli olunca sutumun tadı değişmişti bebeğim emmiyirdu bir güzel boşalttım sonra yavaş yavaş alamya başlamıştı ayakta yavaş yavaş gezerek sessiz ortamda emzirmeyi dene istersen
asliuyar Hasret_neerscholten süt çocuğun ihtiyacına göre değişir canlı bir yapıdır. Demek ki çocuğun tuza ihtiyacı var. Çocukla inatlaşmayın. Benimki de 3-4 ay boyunca sol göğsümü emmek istedi. Önce sağı veriyordum almıyordu illa sol istiyordu. Bi bildiği vardır dedim. Sağı da uyurken emdirdim geceleri. 10. Aydayız ikisini de emiyor.
A_y_d Hasret_neerscholten emmediği memede süt bekleyince vücudun sodyumu açığa çıkıyor. Emzirmeden önce biraz elle sağım yaparsanız bekleyen süt gider yerine gelen süt normal olur.