569767 Iyi akşamlar kızlar bebeğim doğduğundan beri sleepy kullaniodum ve memnundum e bebekten sleepy getirttim paketi ve bezin kalitesi değişmiş.cocukta alerji yaptı. Başına gelen varmı benden başka?
Eceedemiiir 569767 Bende ilk doğdugunda sleppy kullandım ilk baş pişik falan olmadı sonra Hepsiburada da ikincisi 1 tl vardı yeni serisi vardı 2 numara ve 3 numara aldım 2 numarayı daha bitirmeden pişik oldu çok kötü bı kaç gündür baby turco kullanıyorum ve sarı kantaron yağı sürüyorum şuanlik geçti sayılır
DurununAnnesiiii 569767 yeni paketinden bende memnun kalmadım hem çok ince hem koku yapıyor çabuk doluyor. Bulursam eski paketlerini alıyorum
genc_annee Sanırım şu yeni çıkan bezinden bahsediyorsunuz. Dün aldım daha son kez şans vermek istedim sleepye ama maalesef bugün bebeğimin üstünü baştan aşağı değiştirdim. Kağıt gibi incecik bir bez. Hiç memnun değilim
569767 Elifcinargul her ikiside sivilce gibi pişik yaptı bence iade edin derim ama yinede siz bilirsiniz
Deletedmom6261 569767 icindeki jeller dediginiz seffaf bisiler oluyor teninde bende farkettim bikac o mu cnm
Ucmelek Nalet bir bez kolay bulunuyor diye aldım almaz olaydım taşırıyor bacaklarında derin izler bırakıyor sadece pişmanlık Molfix alın çöpe atın diğerlerini gerçekten
Fndddd Cok ilginc gercekten ama bizde de ayni sey oldu bizde 7 aydir kullaniyorduk degismek zorunda kaldim pisik oldu, bezde bel kismi nokta nokta sivilce gibi oldu berbat gercekten.
569767 Fndddd bizde pipisinin üst tarafı karin altı oldu sizdede mı öyle. Sivilce gibi mı sizdede.bende çocuk ek gidayami alerji oldu acaba dedim ya çocuğa bisey yedirmedim bugün
edebianne20 Sleepy bio naturali deneyen oldu mu aranızda ? Ben sürekli sleepynin bio naturalini kullanıyorum baya memnunum ondan. Ama normal bezleri dediğiniz gibi çok ince. Bio natural hem emici hem yumuşak 12 saate kadar gayet rahat tutuyor.
BuseBlt 569767 paketi beyaz ve natural yazan pek iyi değil evet ince ama paketin üst tarafı yeşil paket olan var benim bı siparisimde o paket geldi gayet iyidi emiciligi daha yüksek bir de bio natural var ondan da aldım denemek için ama henüz kullanmadım
Deletedmom6261 569767 bende onu bebegimin idrarindan kristal mi geliyor acaba diyordum korkmustum baya yaaa degistircem bende bezi