Ozgeruya Malûm prima bezler çok pahalı artik. Baby turco denedim begenmedim. Bebem natural nasil kullananlar fikir verebilirmi bedenleri nasil memnunmusunuz?
Mucizem0801 Ozgeruya bebem natureli denemedim hiç ben de primadan sleepye geciş yaptım suanlık memnunum başta küçük bedenden dolayı sızma yapıyordu bi büyükte iyiyiz bakalım
BuseBlt Ozgeruya bende sleepy kullanıyorum şuan 3 aylık 2 numara biraz küçük 3 numara da biraz büyük geliyor ☺️ gündüzleri 2 geceleri de 3 numarayı kullanıyorum. Sleepy kullanacaksanız yeşil yada sarı paketi öneririm onlar daha emici
papatyasevdalisiii Ozgeruya bebem natural kulandım oğlumun eli sürekli belindeydi bi baktım ki bez yeri kızarmış bir dahada almam kesinlikle
Ozgeruya Mucizem0801 sleppy bedenleri nasil acaba biz primada 5 numara kullaniyoruz sleepy alsam 6 mi almam gerek
Mucizem0801 Ozgeruya Prima 5 kullanıyordum sleepy biraz daha küçük primaya göre 5+ kullandım sızdırdı 6 numara aldım sızma olmadı
Ozgeruya BuseBlt benim kızım surekli pişik oluyor prima kullandim dogdugundan beri ama şuan fiyatlar uçuk geçen ay baby turco denedim ama heo poposu islak kaldi buda pişige neden oldu hep sureklide değiştirdim ama bi arastirayim sleepy🙂 teşekkür ederim
Ozgeruya 1balkizannesi ben begenmedim cnm heo kızımın poposu islak kaldi buda pişige neden oldu bide sık değiştirdim
BuseBlt Ozgeruya ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum pişik problemi yaşamadık a bebekten bebeğe değişir tabi denemekte fayda var ☺️
569767 Kızlar sleepynin yeni ambalajlı bebek bezi berbat içindeki jeller çıkıyor çocuğun vucuduna resmen alerji yaptı bebeğime doğduğundan beri kullaniodum sleepy memnundum başına gelen varmı
Sulee_ Ozgeruya ebebek baby me kullanıyoruz çok memnunum yumuşacık emmesi çok iyi slepy gece çok sızdırıyordu çişini baby me de hiç oyle sorun olmadı
bikerem Ozgeruya dogdugundan beri prima kullaniyorum,3.cocugum bu minik. Eger primayi degistirecek olsam tek muadilinin minnirs oldugunu düşünüyorum. Tabi ki yerinj tutmaz ama