Betl41 Kızlar bebeğim 3 ay 17 günlük dişleri kaşınıyor bu ayda kehribar kolye taksam mi etkisi oluyor mu gerçekten kullanan var mı
Melesss Betl41 ben aldım ama takmaya korktum koparır yutar diye. 5 ay 11 günlüğüz 2 dişimiz var çok sancılı geçmedi atak zamanı vs bir baktık dişler çıkmış
Benkimimki Betl41 ben kolye değil de bileklik kullanıyorum boynuna takılmasın diye tişmrtünün içine sokuyorum farketmesin diye.
BuseBlt Betl41 bende kullanıyorum kolikti dişleri de yavaş yavaş kaşınmaya başladı rahatlatıyor sanki. Benim aldığım site 6 aya kadar boynuna takmayın bileğine takın dedi bende ayak bileğine taktım ellerini sürekli yüzüne götürdüğü için koluna takmadım ☺️
1balkizannesi Melesss Bişey olmaz cnm kolye ztn ben kullandım 14 aylığına kadar ama dış bitti bizim artk😊
momma Melesss instagramda withbasak var ondan gördüm bende.etkisi olduğunu sürekli paylaşıyor ben taktım ama hiç fayda göremedim ne el bileğinden ne ayaktan🙊😅😅
Serapdnz Betl41 3aylıktan beri kullanıyorum kızıma şuan 15 aylık hiç çıkartamıyorum çok alışık 14tane dişi var hiç sıkıntı yaşamadık çıkartırken şunu da söyleyeyim kehribarın kanıtlanmış bir etkisi yok 😀ama ben seviyorum şahsen güzel duruyor