Aselmiraam Tgbygt bunlar bizdede var ama kakada kan ve mukus yok doktora sordum tek başına alerji diyemeyiz dedi
Tgbygt Aselmiraam Maalesef kakada mukus ve kan bence en son radde bu benim oğlandakşler bile ilerlemiş hali her çocukta farklı reaksiyon gösterebiliyor dikkatli olmak lazım
K07- MRKbra ilk 2 ay 10 günlük falandı kakada kan gördüğümde. O aradada öksürüklü balgam olmuştı ilaç kullanıyorduk. Hemen doktorunu aradım. Kaka testi yaptık temiz çıktı. Probiyotik damla kullandık. Geçti. Enfeksiyondur dedi geçince bende haklı gördüm. Yaklaşık 25/30 gün sonra tekrar kan gördüm. Kendim zaten araştırmıştım direk doktoru aradım süt alerjisi olabilir dedik. Bu arada çok kusan bi bebekti gürültülü kaka yapıyordu hep ve ıkınarak acı çekiyor gibiydi çocuğum resmen. Kulak arkasında kabuklanma vardı. Kakası da çok mukusluydı. Süt sür ürünleri kırmızı et paketli gıdaları kestim on gün falan yaptım değişiklik olmadı. Sonra yumurtayı keseyim dedim. 20 günde ancak toparladı kan kesildi. Bu arada alerji doktorundan randevu aldık diyetin 23. Günü gittim deri testi yaptık çıkmadı. Doktor bir ay dolsun bir çay bardağı yoğurt ile kek yap ye dedi çok küçük bi dilim yedim 2 gün önce direk kan geldi ve hep kustu neredeyse emdiği sütü. Bugün bir tane yumurta ile kurabiye yaptım. Bir tanesini yedim tepki vermedi üç gün kurabiyeyi tüketip vereceği tepkiye bakacağım.
MRKbra K07- çok çok geçmiş olsun insallah tez zamanda biter gider . Bizim gürültülü kaka ve hafif mukus var ve gazlı ama kan hic görmedim kilo alımı iyi 5 aylığız kusma deride döküntü pişik vs yok ama bu kdar gazı olması benim direk alerjiyi aklıma getiriyor doktora göre birşeyi yok diyor 2 doktora götürdüm napıcam bilmiyorum hic bilmiyorum yarın başka bir doktora randevu aldım bakalım o neler diyecek 🤷🏻♀️
sansemiha11 MRKbra kan yok sadece mukus ve gazlı kakaysa sizin yediklerinizdendir örneğin basit karbonhidratlı beslenmeyin büskivi çikolata gazlı içecek kek abur cubur cips ve fazla tatlı yiyecekler gibi. Bol proteinli beslenin öyle emzirin 3-4 gün bunlara dikkat edin farkı hemen görürsünüz
K07- MRKbra doktorlar kanı görene kadar ya da vücutta döküntüyü görene kadar hep normal diyorlar herşeye. Bende hep kontrole gidince diyordum bağırsakları çok hareketli emzirdiğini an kakasını gürültülü yapıyor diye anlatıyordum herşeye normal diyorlardı. Bizimde vücutta bi problem yok bağırsak tepkili.tavsiyem öncelikle imkanınız varsa alerji doktoruna gidin. Bi de eğer şüpheniz varsa bir hafta on gün kadar süt süt ürünü paketli gıda kırmızı et salam sosis sucuk tüketmeyin. Beslenirken de protein ağırlıklı beslenin. Karbonhidratı az tüketin. Değişiklik olursa farkedersiniz.
MRKbra sansemiha11 inanır mısınız hiç yemiyorum desem yani çok dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye ama bilmiyorum böyle oluyo 🤷🏻♀️
MRKbra K07- canım aynen düzgün bir doktor bulup gitmem lazım derdini anlatamıyorsun ki ne diyeyim insallah hepimiz için hızla geçer gider bu süreç umarım bizimde alerjimiz yoktur 🤲🏻
Babyfacee MRKbra kan ve mukuslu kaka, sık hapşırma, geçmeyen pişik, en önemlisi uyku problemleri(uykuya dalamama, gece sık uyanma, sıçrayarak uyanma)
Sezbebek MRKbra kakada kan ve kusma cok ileri düzey alerjide oluyormuş. Bizimki kaka yapamıyor yüzü ve sırtında kızarıklıklar oluyor cok gazı oluyor sürekli huzursuz ve tam olarak nelere alerjisi olduğunu da çözemiyorum cok zor gerçekten
Sezbebek MRKbra diyetten başka bir çözüm yok diyor ama nerdeyse hiçbişey yiyemiyorum alerji damlası kullanıyoruz bir de