Zynpysfasf Arkadaşlar sütüm yok gelmiyor 35 günlük bebeğim var anne sütüyle çok az besleyebildim şuan devam sütü veriyorum benim gibi olan anneler var mı
Asyaveannesi04 Zynpysfasf canım ebebekte yeşil promalt var 3 aylık bebeğim var çok memnun kaldım ben bunun yanında hergün Ilık duş alıp bol su içiyorum asla vazgeçme
Canmmel-26 Zynpysfasf canım benimde öyleydi bir damla bile gelmedi ne hikmetse sürekli emzirdim süt pompasıyla çektim masaj yaptım duş aldım yok yok yok olmayınca olmuyor herşeyi denedim sende elinden geleni yap 10 cc geliyorsa geriside gelir mutlaka ama asla aç kalmasın bebeğim önce emzir sonra mama verki seni kuvvetli çeksin bol sütün olsun inş mamanın eksikliğini vermesin ama tam bi işkence
Zynpysfasf Asyaveannesi04 denedim bunların hepsini başlarda çok güzel geliyordu sütüm ama sonra bitti çok as geliyor
Zynpysfasf Aklınıza ne geliyorsa denedim bu yazdıklarınızın kullandım ama yok 10 ml anca geliyor onuda sağıp veriyorum bebeğime
amansallagitsin Zynpysfasf pes etme sutune inan zaten yeni dogmuds bfbeklerin midesi ufak doyuyordur 10ml ile inan ki sen sutune inan bol bol dinlen uyu sutun artar ne kadr cok emzirirsen o kdr sutun artar
Zynpysfasf Canmmel-26 bu şekide yapıyorum zaten önce emziriyorum sonra bırakıyor biraz bekliyorum bakim napıcak diye durmuyor hiç mama yapıp veriyorum rahatlıyor sonra
cektigimedegdinilgeldi Selam, promalt alamıyorsan 1 bardak suya 1 kaşık pekmez koy iç. Bide sade arpa al. Kaynat. Suyunu iç… bol bol su iç. Ve bol bol emzir. Emzirdikce sütün gelecek.
Zynpysfasf Deletedmom5284 geliyor ama 1 2 damla devamı yok sağıyorumda iki gögüsümü ama ikisinin toplamı 10 ml anca
Deletedmom5284 Zynpysfasf varmış işte sütün emzir bol bol sen mamayı biberonla verme EDS ile ver gelir sütün
Deletedmom5284 Zynpysfasf YouTube a yazın izleyin mutlaka ben öyle yaptım 2 saatte bir mama vermek yerine 20 30dkda bir meme verebilirsiniz mama vermeniz sütü azaltacaktır❤️
dunyaharikasi Zynpysfasf mamayı komple kesin 2 saate bir mama vermek yerine yarım saate bir anne sütü vermeye çalışın ilk etaplar az az gelir ama emzirdie çoğalacağından emin olun. Sizi biraz yoracaktır ama ne kullanırsanız kullanın siz emzirmedikçe gelmeyecek süt, tecrübe ile sabittir😉
Zynpysfasf Deletedmom5284 anca çok acıktığı zaman tutuyor mememi o sıklıklıkla tutmuyor mama verdiğim için çok doyuyor istemiyor bu sefer
Deletedmom5284 Zynpysfasf emzirmeyi bırakmak istemiyorsan bizi dinle sabır istiyor yanlış besleme yüzünden memeyi bırakmasın pişman olma canım ben meme reddi yaşadım maddi manevi zorluk çekiyor insan
Ecetrn İmkanınız varsa bol bol uyuyun ve dedikleri gibi sürekli emzirin bebek emdikçe sütünüz artar inşallah