Almmmmm Hanımlar bebeğim daha 20 günlük 2 gündür gözünde çapaklanma oluyo geçmesi için ne yapabilirim
Efuli6161 Almmmmm doktorunuza danışın damla verir..ekstra olarak göz pınarlarına masaj yapmanız gerekiyor ve kaynamış ılımış su ve temizleme pamuğu yada temiz ağız mendilleriyle birlikte içten dışa doğru silin varsa serum fizyolojik onunla da silin mikrobunu kırar..göz yaşı kanalı tıkanıklığı olabilir ağlayınca gözünden yaş akıyor mu?
Sessiz_oyuncu Almmmmm benim kızımnda oldu çayla sil dedilee burda sormştm yine çayla sildim geçti ama şmdi yine tekrarladı yine çayla siliyorum zaten doktor kontrolümüz var ama en azından gidene kdar yine kendimce bişey deniyorm. Umarm iyi gelir.
buselidunya Almmmmm hiçbişeyle geçmemişti ama en son göz masajı duymuştum, onu yaptım iki üç güne düzeldi
edizsmom Almmmmm tam 5 ay çektim bu durumu tabi her bebek aynı değil bir geçti siğeri başladı sürekli 5 ay uğraştım göz pınarı masajı bizde etkili olmuştu kaynamış ılımıs su ile pamuk kullanarak silmek adasa bir demlenmiş çaylada yaptım daydasını gördüm göz doktorumuz bebe sampuanı ilede silmemi önermişti ama bir kere sildiğin yeri aynı pamukta silme
Ozgeyigit Benim bebeğimde yeni doğduğunda olmuştu doktor bı damla vermişti göz pınarları kapandığı için oluyomus galiba bide gözün kenarından yukardan aşağı doğru ovmami söylemişti
Nelbht28 Benimde aynı şekilde oldu sağlık ocağına götürdüm damla yazdı hemen alıp kullanma dedi 3 içinde geçmezse kullan dedi.kaynamis ilk su ile temizledim nazikçe ,geçti çok şükür doktorumun dediği gibi.
edizsmom Almmmmm bende endişelenmiştim ama pamuğu hafif ısşatıp kaynamış ılımış su ile ucuna azıcık sampuan döktüm tek hareket ile içten dışa sildim sonra tekrar yaptım ama günde 1 kez yaptım ondan sonra diğer yöntemleri denedim Ama bu işte en önemlisi bol bol masaj yapmak bir de çay olarak denerseniz eğer ben çayı demlendikten sonra hafif ılık şekilde pamuğu batırdım birkaç saniye gözünün üzerinde tutup tek hareketle içten dışa sildim biz de işe yaramıştı