Pnarr94 Merhabalar tecrübelii arkadaşlar yazarsanız sevinirim. Bugün 6 ay 20 günlük olduk 6. Ayında başladım 3 gün kuralı ile yoğurt, havuç, patates, bal kabağı, elma püresi verdim kızıma artık yavaştan sebze çorbası başlayabilir miyim ve yumurta sarısı
Eymosunannesi Pnarr94 Evet başlayabilirsiniz ben yumurtanın sarısının yarısıyla başladım sebze çorbası da yaparsanız mutlaka zeytinyağı koyun kabızlık olabiliyorlar ilk zamanlarda
Irmakprensesinannesi Pnarr94 4.5 ayliktik dokroumuz başlattı ek gida ya ama yumurta sarısı peynir avakoda cevzi vb şeyler 7.ayda başlattı doktorumuz yumurta sairisina 6.ayda ⅙ sarısı 7.ayda ¼ çeyreği 8.ayda yarım sarısı 9.ayda tam olarak dedi doktorumuz şuan 7 ay 12 günlük mesela 2 ana 2 ara öğünü var
mmervecann Çok fazla ağır gelmeyecek şekilde yapabilirsiniz,başta yumurtanin sadece sarisini verin diyolar ama o aslında yanlış bilgi beyazını da ne kadar erken verirsek alerji riski o kadar azaliyo aslında beyazinin da bı kısmını ezip verseniz iyi olur hem faydalanır
Pnarr94 Irmakprensesinannesi Bende yumurta sarısına 7. Ayda başlarım diye düşündüm az kaldı zaten teşekkür ederim yazdığınız için 🥰