Kubra0603 Kızlar satan var mı aranızda? 42 günlük bebeğim durur mu durmaz mı emin değilim o yüzden sıfır alıp fazla para vermek istemiyorum. Var mı satan ?
Vfa34 Kubra0603 bende kanguru var e bebekten almistim 1 kere taktım sadece durmayinca kenara kaldirdim siz fiyat araligi ne dusunuyorsunuz
1balkizannesi Kubra0603 bence rn iyisi sling. Bnm var. Ama satmayı düşünmüyorum. Kanguru çok faydalı değil ztn
Vfa34 Kubra0603 anladim sling almaniz daha iyi ozaman kangurular cok daha pahali yeni dogan icin sling oneriyorlar cunku birde evde kullanacaksaniz daha rahat
Deletedmom_32 Kubra0603 bende Solomon’un kangurusu var yepyeni yenidoğan aparatlı hiç kullanmadım daha 170 aldım aynı fiyattan geri veririm bebek arabası alıcam gerek kalmadığı için satıyorum
restiveduygu Kubra0603 instagramda h.bsling diye bir sayfa var orada slingler 75 tl bir bakın isterseniz ben oradan almıştım
Kubra0603 restiveduygu simdi önüme çıktı reklamı güvenilir mi dicektim siz yazmışsınız teşekkür ederim 🥰
restiveduygu Kubra0603 evet güvenilir sağlam geldi bir sıkıntı yaşamadım🥰 açıkçası ben de çok para vermek istemedim ne olur ne olmaz diye yoksa 250-300 tl olanlar vardı gerçi şimdi onlar da herhalde zamlanmıştır