Liyaninannesiiii Kızım sürekli pişik oluyor diye sitem ediyordum meğerse alerjisi varmış. 5 ay 20 günlük yogurt verdim kaka da kan gördüm daha sonra sırtı kabardı ama alerji testinde bisey cikmamisti😒 ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim
Liyaninannesiiii Liyaninannesiiii patates havuç kabak vermek için beklim demi en azından kabarikliklar geçsin yoksa anlayamam onlarında yapıp yapmadigini
Arslangkce Liyaninannesiiii alerji testinde çıkmasa bile denemissinjz alerjisi varmis. Dr demişti cikmasada vardır gözlemle demisti
Calssdyg Liyaninannesiiii canım benim bebeğimde alerjik. Senin bebeğinin süt ve süt ürünlerine alerjisi olduğu kesin ama başka besinlere de olabilir tabi dikkat etmek gerekir. Bu süreçte alerji riski en az olan besinlerle başlamak gerekiyor. Biz de yeni başladık ek gıdaya. Patates havuç brokoli elma armut muz denicem
Calssdyg @Liyaninannesiiii birde her yeni besin denemesinden önce bebeğimizin dudağına önce bi değdirip yarım saat bekleyin bi sıkıntı yoksa verin 3 kuralıyla
Liyaninannesiiii Calssdyg teşekkür ederim canım şuan vücudu baya kabardı napmam lazım ya panik oldum tek sırtydi smdi yüzü karni hep oldu