bukaga Kızlar doktor diyet verdi kilolu çok dedi ve bence cok kilolu da değil bebeğim 12 aylık 76.5 cm 12 kilo benzer durumda bebişler nasıl merak ediyorum görüntüsü cok normal biraz bacakları kalın olabilir ama sisko denemez yani bilemedim
Kk41 bukaga 8 aylık 12 kiloydu oğlum hantal olur obez olur diyet yaptır dedi yaptırmadım valla. 16 aylık 12 buçuk kilo suan almadı emeklemeye başlayınca gitti kilolar . Gayet normal duruyor suan.
agacsizkoala bukaga oğlum 9 aylıkken aynı şekilde diyet yapmalı gece beslenmemeli, 4 saatte bir beslenmeli demişti doktor, prof.e götürdüm bana ne diyeti saçmalamayın bu çocuk ayaklansın kilosu gider dedi, aynen de öyle oldu
Deletedmom27337 bukaga komşumun oğlu 12 aylıkken 14 kilıydu diyet dedi. Yni diyet derkende makarna pirinç un verilmedi şimdi gayet iyi kilosu şükür. O sıra yerinden bile kalkamıyordu kilodan şimdi koştur koştur
bukaga _tospikannesi yok canım ya ek gıdada alıyor 12 aylık , baya yemeklerden yiyor yani ama kilosu normal ya
EllaNaz_2021 Benim oglum 12 aylikken 14 kiloydu ve sonra dis hasta oluyorlar kilo gitti 🙈 yani normal bence
Kk41 bukaga yani tabi canım ekmek makarna oylr şeylere dikkat edin. Ama tabi diyet olmamalı zaten gidecek yürüyünce
Htctpc bukaga yani doktorun da bir bildiği vardır tabi de diyet biraz fazla geldi bana.Ha belki porsiyonları biraz küçültebilirsiniz.
agacsizkoala bukaga evet evet merak etmeyin, 12.ayına 15 kilo ile girmişti oğlum , şimdi 33 aylık 18 kilo , yürümeye başladıktan sonra daha kilo birşey kalmadı
mmek_2014 12 aylıkken 12 kilo 79cm di oglum. Diyet falan yapamadık zaten görüntü olarak gayet normal hiç öyle kilolu denilebilecek bir bebek degil
Aysin3838 bukaga başka doktora gidin diyetlik birşey yok kan testi mi yaptı da buna kaaanat verdi kan değeri şeker değeri yüksek olurda diyet olsun der